1

Gouda bij Kaarslicht




Gouda bij Kaarslicht

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Gouda bij Kaarslicht is een prachtig lichtfeest en hèt begin van de Kerstperiode.
Tijdens Gouda bij Kaarslicht strijken duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland neer in de stad. Vanaf het begin van de middag tot ver in de avond is in het prachtige oude centrum van de stad van alles te beleven!

Overal op straat klinkt muziek en in de mooie kerken van Gouda worden concerten gegeven. De galeries zijn geopend en de musea toegankelijk. Alle concerten zijn gratis te bezoeken. Door de stad zijn 2 wandelingen uitgezet die u onder begeleiding of op eigen gelegenheid kunt lopen. Ook de winkels in de stad en de cafeetjes en restaurants zetten hun beste beentje voor en maken het extra gezellig deze dag.

Het hoogtepunt van de dag valt tussen 19.00 en 20.00 uur wanneer de burgemeester het kerstverhaal voorleest. De duizenden aanwezigen zingen mee met de kerstliedjes en de lichtjes in de enorme kerstboom voor het stadhuis worden ontstoken. ±1.500 Kaarsen branden achter de ramen van het beroemde stadhuis op de Markt. Maar ook de ramen van de huizen aan de Markt zullen door kaarsen verlicht worden.

Wij wensen u heel veel plezier en zien u graag op 11 december in het hart van Gouda stad!

 Bezoek www.goudabijkaarslicht.nl

Gouda bij Kaarslicht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.