Kunstproject 'Onder moeders rok'




Kunstproject 'Onder moeders rok'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Moeders. Ze kunnen ons overspoelen met hun onvoorwaardelijke liefde en ons eeuwig blijven wiegen in hun sterke armen. Maar laten ze ook los als we het zat zijn?
Speciaal voor Moederdag presenteert Blik Bijzonder de installatie ‘Onder moeders rok’ in Museum Het Dolhuys in Haarlem. Bezoekers kunnen hun persoonlijke verhaal of herinnering over moeders aan deze rok bevestigen of de ervaringen van mensen die hen voor zijn geweest bewonderen.
Bij museum café Thuys, met ruim terras, kun je het hele weekend genieten van een speciaal samengestelde Moederdag lunch.

De installatie, een grote rok met een doorsnede van maar liefst 3 meter, is gemaakt door kunstenares Aukje Koelstra samen met leden van de Waterheuvel, een organisatie die zich bezig houdt met dagbesteding voor mensen met een psychiatrische achtergrond.
Blik Bijzonder zoekt in het alledaagse leven naar bijzondere verhalen. Vaak, zo niet altijd, van mensen die in het deze wereld minder zichtbaar zijn. Theater, muziek en beeldende kunst wordt ingezet om verhalen vorm te geven. Op deze manier willen we de wereld

 Bezoek www.hetdolhuys.nl

Kunstproject 'Onder moeders rok'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.