Bouw de coolste Technospin


-advertentiepositie-



Bouw de coolste Technospin

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ben jij 11 jaar of ouder en gek op natuur en techniek? Wil je een keer exposeren in een echt museum? Kom dan naar het Natuurmuseum Nijmegen op zaterdag 3 of zondag 4 oktober en bouw de coolste Technospin!

Deze workshop is op beide dagen van 13.30 uur tot 16.30 uur. Deelname kost 3 euro per persoon. Het benodigde materiaal is aanwezig. Meld je vooraf aan via info@natuurmuseum.nl. Er zijn per workshop 15 plekken beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent! De workshops zijn ontwikkeld in samenwerking met het Technisch Creatief Centrum Nijmegen (TCCN) in het kader van het Weekend van de Wetenschap 2015.

Met behulp van soldeerbouten, elektrische motortjes, figuurzagen, houten plaatjes, draadjes, lichtjes, lijm en decoratiemateriaal maken we een coole Technospin, die echt kan rondlopen! Techniekclub Willy Wortel van het TCCN heeft al een paar modellen voor ons gemaakt ter inspiratie. Afkijken mag! Het maken van de Technospin zal ongeveer drie uur duren, dus kom op tijd! Na afloop van de workshops blijven de Technospinnen tot na de herfstvakantie in het Natuurmuseum.

Op zondag 18 oktober opent namelijk onze spectaculaire tentoonstelling Spannende Spinnen, met spinnen en schorpioenen in meer dan 40 terraria. Je vindt er onder meer kleurige spinnen zoals de krulhaar- en de roodknievogelspin, de rode baviaanspin, de gevaarlijke zwarte weduwe en de goliathvogelspin, een van de grootste spinnen ter wereld! Zal het publiek jouw Technospin kunnen onderscheiden van de echte spinnen?

De herfstvakantie is dit jaar van maandag 26 oktober tot en met zondag 1 november. Daarna mag je je spin komen ophalen en is hij helemaal van jou!

 Bezoek natuurmuseum.nl

Bouw de coolste Technospin
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.