1

Magische Lichtroute




Magische Lichtroute

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Maastricht krijgt een betoverende glans in december! De stad staat in het teken van Magisch Maastricht en in verschillende delen van de stad kun je genieten van de Magische Lichtroute! Talrijke lichtjes in de bomen, prachtige guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op bijna elke hoek. Het historische centrum straalt als nooit tevoren.

De Magische Lichtroute geeft je de kans om de stad te verkennen en de talloze lichtjes te bewonderen. Struin door de mooiste straatjes, ontdek de magische hotspots en geef je over aan de fonkelende magie om je heen. Je kunt een van de drie routes volgen of op je zintuigen vertrouwen. Want door de sprookjesachtige lichtjes te volgen kom je vanzelf op de mooiste plekken in de stad. Verdwalen is geen punt, want alleen zo kom je op de meest verrassende en onontdekte plekjes terecht...

Loop door Wyck, het hippe stadsdeel met een kenmerkend historisch karakter of dwaal samen door de stad met de route door de romantische straatjes van het Jeker- en Stokstraatkwartier. De derde route voert door het Sphinxkwartier, waar oud en nieuw elkaar ontmoet.

Download een van de routes online of print 'm uit. Je kunt op een punt in de buurt starten en de route volgen zoals jij wilt. Geniet van de prachtig verlichte straten en de heerlijke sfeer!

 Bezoek www.bezoekmaastricht.nl

Magische Lichtroute
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.