Magische Lichtroute

Magische Lichtroute

Maastricht krijgt een betoverende glans in december! De stad staat in het teken van Magisch Maastricht, maar tot en met 7 januari kun je genieten van de Magische Lichtroute! Talrijke lichtjes in de bomen, prachtige guirlandes van straat tot straat, winters plezier op de pleinen en kerstklanken op bijna elke hoek. Het historische centrum straalt als nooit tevoren.

De Magische Lichtroute geeft je de kans om de stad te verkennen en de talloze lichtjes te bewonderen. Struin door de mooiste straatjes, ontdek de magische hotspots en geef je over aan de fonkelende magie om je heen. Volg je de route van start tot einde dan ontdek je ook de historische iconen, culturele en culinaire hotspots en het DNA van de verschillende wijken in het centrum van de stad. Van Wyck, Céramique tot Jeker- en Stokstraatkwartier, allemaal aaneengeschakeld door betoverend licht.

Download de route online of print 'm uit. De route hoef je niet van A naar B te lopen. Je kunt op een punt in de buurt starten en de route volgen zoals jij wilt. Geniet van de prachtig verlichte straten en de heerlijke sfeer!

Magische Lichtroute

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.