Winterfeest Putten


-advertentiepositie-



Winterfeest Putten

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Winterfeest Putten, ijskoud het beste evenement

Elk jaar in december wordt het centrum van Putten omgetoverd tot een waar winters decor. Met een sfeervolle schaatsbaan, kerstmarkt, live muziek, verrassende kinderactiviteiten en lekker eten heeft het Winterfeest voor ieder wat wils!

Kerstmarkt, ijssculpturen en verrassende kinderactiviteiten
Vaste elementen van het Winterfeest zijn een uitgebreide kerstmarkt, icecarvers die prachtige ijssculpturen maken en Kindcentrum Putten die voor de leukste kinderactiviteiten zorgt. Aan de ijssculpturen is een wedstrijdelement verbonden. De kunstenaars gaan tot het uiterste en het niveau van de kunstwerken ligt elk jaar hoger. Kinderen die willen ervaren hoe het is om een ijssculptuur te maken kunnen dit zelf onder deskundige begeleiding uitproberen.

Mini-kerstconcerten
Sinds 2016 is ook de historische Oude Kerk geopend tijdens het Winterfeest. In een sfeervol uitgelichte setting kun je genieten van het mini-kerstconcerten die het kerstverhaal vertellen. Naast deze optredens kom je in het centrum op diverse plekken nog veel meer sfeervolle live muzikanten en bijzondere acts tegen.

 Bezoek www.winkelcentrumputten.nl

Winterfeest Putten
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.