De Donkere Dagen van Delft 2019

De Donkere Dagen van Delft 2019

Gedurende De Donkere Dagen van Delft wordt de stad prachtig verlicht en pakken alle ondernemers flink uit. Het is een echte Delftse traditie, welke op de tweede dinsdag van december wordt geopend met het magische Lichtjesavond en de eerste week van januari wordt afgesloten nadat we met elkaar op het nieuwe jaar hebben geproost. Binnen deze periode reizen duizenden bezoekers naar Delft af om van dit wonderlijke tafereel te komen genieten.

Dinsdag 10 december, de tweede dinsdag van december, zal Lichtjesavond in de Delftse binnenstad gevierd worden. Geniet op de historische Markt van de duizenden lampjes in de kerstboom die worden ontstoken, drink warme Glühwein (of chocolademelk met slagroom) en dwaal langs de kilometerslange Lichtjesmarkt waar je terecht kan voor lekker eten, curiosa en andere leuke snuisterijen.

Na Lichtjesavond kan je tot 4 januari genieten van veel winterse bezienswaardigheden. Bekijk de prachtig mooie etalages van de Windows White Awards, draai een pirouette op de Schaatsbaan van Winters Delft of bekijk één van de voorstelling in een Delfts theater. Boek je overnachting in een hotel, geniet van de verschillende winterse diner arrangementen of shop de laatste kerstbenodigdheden bij elkaar. Er is voor ieder wat te beleven in het centrum van Delft gedurende De Donkere Dagen, waarna we met elkaar proosten op een gezond en magisch 2020!

De Donkere Dagen van Delft 2019

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.