Burgers’ Light is terug: en hoe! In 2019 leggen we meer dan ooit de nadruk op beleving en interactie. Bezoekers worden meegenomen in een boeiend lichtspektakel dat hen langs de diverse levensfases van vlinders voert. Een route bestaande uit tientallen sfeervolle lichtornamenten voert langs vier verschillende podia: van eieren tot rups, pop en de transformatie naar vlinder. Acteurs werken hierbij afwisselend met lichtshows en schaduwspellen. Burgers’ Light vindt plaats van 23 februari tot en met 9 maart 2019 en is het park open tot 21 uur. Vanaf 18 uur geldt een speciaal tarief van 10 euro per persoon. Abonnementhouders krijgen gratis toegang, terwijl gasten die overdag Burgers’ Zoo al komen bezoeken uiteraard tot 21 uur mogen blijven.

De route van Burgers’ Light voert grotendeels door de Bush en Ocean en is daarmee weersonafhankelijk. Daarnaast voert een deel van de route buiten door het Park. Uiteraard zijn het Bush en Park Restaurant open, net als de overdekte Kids Jungle en de gloednieuwe buitenspeeltuin aan de andere zijde van het Park Restaurant.

Goed om te weten
- De Bush en Ocean blijven tijdens Burgers' Light tot 21.00 uur open. De overige parkdelen sluiten om 17.00 uur.
- Op de parkplattegrond kunt zien welke delen van het dierenpark openblijven en sluiten.
- De delen van Burgers’ Zoo waar de route niet doorheen loopt, sluiten op de gebruikelijke tijd in deze periode van het jaar: om 17 uur.
- Houdt u er dus rekening mee dat de meeste diersoorten ’s avonds niet zichtbaar zijn.
- Het Bush en Park Restaurant en de Kids Jungle blijven ook open tot 21.00 uur. De keuken sluit om 20.00 uur.
- Ook tussen 17.00 en 18.00 uur blijven het park en het Park en Bush Restaurant gewoon open.