1

Kijkje in de symfonische keuken van het AJO




Kijkje in de symfonische keuken van het AJO

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Neem tijdens de Landelijke Muziekweek een kijkje in de symfonische keuken van het AJO (Amersfoorts Jeugd Orkest) onder begeleiding van Rolf Buijs, de dirigent van het AJO. Geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

1. Kijken bij een repetitie
Gedurende ruim een uur bezoeken de kinderen groepsrepetities olv repetitoren van het Nederlands Philharmonisch Orkest. Zij maken dan van zeer nabij kennis met violen, celli, dwarsfluiten, fagotten, trombones, trompetten, hoorns en een tuba. Maximaal 10 kinderen per uur. Er kunnen tien kinderen komen kijken om 10:00 uur en om 12:00 uur.

2. Openbare repetitie van ruim 90 jonge strijkers
Maximaal 25 kinderen kunnen genieten van een openbare strijkersrepetitie van twee jeugdorkesten: AJO (uit Amersfoort) en Viotta Symfonieorkest (uit Den Haag) Let op na aanvang geen toegang! Om 14:15 uur en om 16:00 uur.

3. Openbare repetitie van ruim 30 koper- en houtblazers!
Maximaal 25 kinderen kunnen genieten van een openbare blazersrepetitie van twee jeugdorkesten: AJO (uit Amersfoort) en Viotta Symfonieorkest (uit Den Haag) Na aanvang geen toegang! LET OP: dit is niet in de Xaveriuskerk, maar in Het gebouw van Juliana & Bernhard, Grote Koppel 65, 3813 AB Amersfoort. Om 14:15 uur en om 16:00 uur.

 Bezoek www.kindermuziekweek.nl

Kijkje in de symfonische keuken van het AJO
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.