Bevrijdingsfestival Groningen




Bevrijdingsfestival Groningen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op 5 mei wordt het Stadspark in Groningen weer één groot feestterrein! Met naast toffe acts op de vertrouwde Main Stage ook een aantal nieuwe area’s!

De Oelala Sena Stage is een tent die groter is dan ooit tevoren. Hier komt een divers en uitgesproken programmering. Dit wil je niet missen! Wil je relaxen in de zon, gezellige marktkraampjes, lekkere deuntjes en leuke activiteiten? Dan is de Tuin voor de Vrijheid dé place to be! Met panorama uitzicht over het festival is de Reflect Stage de plek wanneer je verdieping zoekt. Bijzondere gasten en sprekers zetten hier de veelzijdigheid van vrijheid door middel van korte talks in the spotlight. Benieuwd naar de verdere invulling van het terrein? Bekijk dat snel de plattegrond op de site.

Verder zijn de Groninger Ambassadeurs van de Vrijheid bekend gemaakt. Dit zijn de zanger van The Vices Floris Luijtelaar, digital creator over seksualiteit Linda de Munck en danser, choreograaf en theatermaker Mohamed Yusuf Boss. De nieuwe presentator van de Main Stage is Bart Brandts Buys.

 Bezoek www.bevrijdingsfestivalgroningen.nl

Bevrijdingsfestival Groningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.