On The House: Skanking Carnaval Special!

On The House: Skanking Carnaval Special!

Ook wanneer Oeteldonk uit z’n voegen klapt bieden wij een TOP programma aan in onze kleine zaal. Zoals altijd gratis toegankelijk en vanavond met twee feestbands op het programma in een Skanking Carnaval Special! Jouw vrijdagavond bij Willem Twee poppodium is On the House. Never pay, always play!

Deze twee bands kennen elkaar door en door; van verschillende jamsessies, spelen in elkaars voorprogramma en komen dan ook maar al te graag samen naar onze kleine zaal.
Ze hebben hun huiswerk gedaan en weten wat er nodig is om er deze dagen in Den Bosch een feest van te maken.

Skuff werd in 2015 opgericht en speelt punk met een flinke dosis ska invloeden. Voor fans van The Bouncing Souls, Less Than Jake en NOFX. Perfect dus voor jouw carnaval-vrijdag! Check hun album Living The Sjebbetig Life online.

Submecha is een experimentele rockband, ontstaan uit een duo maar inmiddels met vier man sterk. Hun tweede EP staat vol geïmproviseerde songs en optredens bestaan dan ook voornamelijk uit jamsessies. Het eerste album is in de maak. Wellicht bedenken ze deze avond weer wat nieuwe riffs en basslijnen.

De DJ’s van vanavond zijn onze eigen DJ Guus aka Rocksteady Guz en DJ GanJan. Iedereen heeft er zin in, dus kom op tijd en vier je eerst dag Oeteldonk in de Willem Twee!

On The House: Skanking Carnaval Special!

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.