Nijmeegs Boekenfeest




Nijmeegs Boekenfeest

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom op zaterdag 7 maart naar het Nijmeegs Boekenfeest! Met het Boekenweekthema ‘rebellen en dwarsdenkers’ is dit jaar de uitgelezen gelegenheid om dit literaire vlaggenschip van de Nijmeegse Boekenweek af te stoffen en opnieuw uit te vinden. In plaats van uit te waaieren over de hele Vereeniging is het programma geconcentreerd op een podium in het midden van de Concertzaal. Geen keuzestress meer!

Op het programma: Joris Luyendijk, Abdelkader Benali, Marjolijn van Heemstra, Asha Karami, Wout Waanders, Marjolein Visser, Qader Shafiq, Munganyende Hélène Christelle en Pascal Lamberigts. Joost Oomen treedt samen met garagejazzband Kruidkoek op, er is muziek van MINKA, er zijn plaatjes van dj-duo Lenkens VS Schmerig en er is een heus Reve-feest met de vintage dj-installatie van Donkey Tonk. Daarnaast zijn er minicolleges van de Radboud Universiteit en ook Radboud Reflects en Op Ruwe Planken zijn van de partij. Kortom: een feest van jewelste!

Het Nijmeegs Boekenfeest wordt georganiseerd door Stichting Literaire Activiteiten Nijmegen, De Nieuwe Oost Wintertuin, Bibliotheek Gelderland Zuid, Stadsschouwburg en De Vereeniging, Dekker v.d. Vegt boekverkopers, Faculteit der Letteren Radboud University, Op Ruwe Planken en Radboud Reflects.

 Bezoek www.literaireactiviteitennijmegen.nl

Nijmeegs Boekenfeest
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.