Sappig

Sappig

SAPPIG pakt uit!
Wie een beetje van goede feestjes houdt en het Sittardse uitgaansleven niet schuwt moet de kenmerkende rode lippen, de gouden letters en de fantastische feestjes inmiddels wel kennen. Met de mooiste mensen, de lekkerste plaatjes en de beste sfeer hebben wij meermaals uitverkochte edities mogen organiseren – die stuk voor stuk bij hebben gedragen aan ons enthousiasme voor ‘meer’ en ‘groter’.

En ‘groter’, daar zijn we nu aanbeland. Door jullie support, de liefde die we krijgen voor onze feestjes en onze honger naar spektakel is ’t volgende hoofdstuk aangebroken. Voor het eerst strijkt SAPPIG neer in Poppodium Volt en dat mag iedereen weten. Sterker nog: daar moet iedereen bij zijn. De locatie is groter, de ruimte uitdagender en onze motivatie groeit iedere dag.

Op 30 mei strijken we met z’n allen neer in Volt, om daar een fantastische avond te beleven. Uiteraard op de ‘ouderwetse’ SAPPIG-manier. Met de gezelligste mensen, de lekkerste nummertjes én nog meer voetjes van de vloer. Be there or be square!

Sappig