DLC in the summer

DLC in the summer

Relaxen op een rustig terras, lekker eten, goede muziek en leuke (kinder)activiteiten. Klinkt dat als een heerlijke zomermiddag? Kom genieten bij ‘DLC in the summer’ op de Wagenwerkplaats in Amersfoort! Een plek waar Amersfoorters elkaar weer kunnen ontmoeten. Natuurlijk volledig veilig en verantwoord!

SPELEN, ONTSPANNEN, DOEN
Kinderen kunnen zich er straks uitleven op een springkussen of spelen in de buitenspeeltuin. Ook kunnen ze elkaar uitdagen voor oud-Hollandse spelletjes zoals Jenga XXL of een potje jeu de boules. Verder vinden er de hele zomer workshops en activiteiten in de weekenden plaats.

LOKALE HAPJES EN DRANKJES
Terwijl de kinderen lekker spelen, kunnen de ouders op het terras of een van de zitjes op het grasveld ontspannen en bijkletsen met vrienden of familie. Trek? Dan haal je wat lekkers bij DLC Restaurant of één van de foodtrucks rond het plein. Proef bijvoorbeeld een vegetarische curry met naanbrood, een briochebroodje hamburger of lasagne van bietjes. Daarbij drink je een fris kloosterbiertje van Brouwerij Kleiburg, huisgemaakte limonades of een zomerse cocktail. De drankjes en gerechten hebben allemaal een lokaal tintje, met dank aan Puur Dichtbij dat rechtstreeks levert van boeren en andere voedselmakers uit de buurt.

DE HELE ZOMER, DONDERDAG TOT EN MET ZONDAG
De Wagenwerkplaats is een historisch spoorcomplex, dat ligt achter station Amersfoort Centraal. De zomeractiviteiten vinden elke week plaats, van donderdag tot en met zondag vanaf de namiddag. De toegang tot het terrein is gratis. Doordat het complex lekker groot is, is het goed mogelijk om afstand van elkaar te houden. Voor de activiteiten is er een protocol waarmee voldaan wordt aan de RIVM-richtlijnen en overheidsmaatregelen.

DLC in the summer

DLC Restaurant

DLC in the summer

DLC Restaurant

DLC in the summer

DLC Restaurant

DLC in the summer

DLC Restaurant