1

Popronde Pre-Party




Popronde Pre-Party

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Normaliter reist de Popronde door het land met de nieuwste muzikale talenten uit Nederland. Dit jaar viel dit bijzondere ontdekkingsfestival in het water, maar stonden de acts wel te trappelen om te mogen optreden. In iedere Popronde stad is er gezocht naar een locatie waar een aantal acts toch konden optreden. Met een diverse aanbod tot resultaat in Sittard-Geleen. Op zondagmiddag 15 november kun je voor slechts 2,50euro genieten van de volgende drie acts;

Charades (Rock/Emo):
Brutaal, hard en dynamisch. Charades vertelt haar verhalen met dromerige texturen en harde gitaren. Met drie leden, die de Zeeuwse golven steeds weten te trotseren, zet de band een energieke show neer welke gevoed wordt door oprechte emoties.

Joost Dijkema (Americana/Psychedelic):
Joost Dijkema (Assen, ’89.) geldt als een eigenzinnig muzikant en is één van de weinige experimentele fingerpick-gitaristen uit Nederland. Hij treed op tijdens Take Root in 2017, in Chicago, in East-Nashville, op Beale Street in Memphis, Manana Manana, toert herhaaldelijk door Italië en de (folk)clubs in Nederland zoals Vera, de Amer en De Waag.

Port Patrol (elektonica/pop):
Elektronische live act met ondersteuning van muzikanten. De act bestaat uit synths, instrumenten en elektronische beats die worden versterkt met live drums, percussie. De sound bestaat uit dansbare beats, gemixt met warme ambient klanken, jazz, en native invloeden. Port Patrol haalt zijn inspiratie uit verschillende muziek, zoals Bonobo, Four Tet & Kiasmos.

 Bezoek www.poppodium-volt.nl

Popronde Pre-Party
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.