Zilverpoetsdag in Museum Prinsenhof Delft
Zilverpoetsdag in Museum Prinsenhof Delft

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Tijdens een zilverpoetsdag ontdekt u wat de beste manier is om zilver schoon te maken. Een museumspecialist leert u de kneepjes van het vak en legt uit hoe u uw zelf meegebrachte zilveren voorwerp op museale wijze poetst. Aan het einde van deze workshop zal uw zilver weer blinken! De workshop is op zondag 4 oktober om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur.

Let op: De deelname aan de zilver poetsworkshop kost 5,00 euro per persoon. Daarnaast dient u ook een toegangsbewijs voor het museum te kopen. Zowel het entreebewijs als deelname aan de workshop kunt u op 4 oktober betalen bij de kassa in het museum.

Poets uw eigen zilveren voorwerp
Om mee te kunnen doen aan de workshop, is het belangrijk dat u uw eigen zilveren voorwerp meeneemt. Zonder meegebracht zilveren voorwerp kunt u helaas niet meedoen aan de workshop.

Deze workshop is bedoeld voor voorwerpen die 100% zilver zijn en niet voor verzilverde voorwerpen. Bij het poetsen van een verzilverd voorwerp kan de zilveren laag beschadigd raken. Museum Prinsenhof Delft kan niet beoordelen of een voorwerp al dan niet 100% zilver is en kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor de mogelijke beschadiging van een verzilverd voorwerp.

Inschrijven kan op de site van Museum Prinsenhof Delft.

 Bezoek prinsenhof-delft.nl

Zilverpoetsdag in Museum Prinsenhof Delft
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.