OERRR Help vogels de winter door - Veluwezoom
OERRR Help vogels de winter door - Veluwezoom

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kom naar Bezoekerscentrum Veluwezoom, wordt Vogelaar van OERRR en help vogels de winter door! Kom naar Bezoekerscentrum Veluwezoom, wordt Vogelaar van OERRR en help vogels de winter door!. Kom naar Bezoekerscentrum Veluwezoom, wordt Vogelaar van OERRR en help vogels de winter door!

Veel vogels zijn vertrokken naar het zuiden, om lekker in een warm land te overwinteren. Maar de vogels die hier blijven, moeten juist extra hun best doen om de winter door te komen.

Als het buiten vriest en er een dik pak sneeuw ligt kunnen ze best wat extra’s gebruiken.

Vogelaar van OERRR!

Ga mee met de boswachter en wordt vogelaar van OERRR. Je leert welke vogels er in de winter in je tuin of park te vinden zijn. En hoe je deze vogels goed kunt verzorgen. Ook ontdek je hoe je vogels kunt lokken. En ga je als een vogel op zoek naar je eigen kostje.

Maak een vogelsnack

Help de vogels en maak een vogelvoederhuisje. Het vogelvoederhuisje neem je natuurlijk mee naar huis. Om in je eigen tuin, balkon of park de vogels bij te voeren.

Praktische info

  • Voor kinderen van 4 - 12 jaar
  • Dit is een activiteit voor het hele gezin. Ouders (minimaal 1) gaan mee met de kinderen. En ouders en kinderen betalen de toegangsprijs.
  • Activiteit is niet geschikt als verjaardagsfeest
  • Op zoek naar een verjaardagsfeestje? Kijk op Leuk verjaardagsfeestje?

OERRR is overal

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

OERRR Help vogels de winter door - Veluwezoom
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.