1

OERRR Help de vogels de winter door


-advertentiepositie-OERRR Help de vogels de winter door

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Veel vogels zijn vertrokken naar het zuiden om te overwinteren in een lekker warm land en sommige dieren houden een winterslaap. Die m Veel vogels zijn vertrokken naar het zuiden om te overwinteren in een lekker warm land en sommige dieren houden een winterslaap. Die merken weinig van de kou. Maar de vogels die hier blijven, moeten juist extra hun best doen om voedsel te vinden. Als het buiten vriest en de grond hard is, kunnen ze best wat extra’s gebruiken. En daar ga jij bij helpen!.

Vogelaar van OERRR!

Ga mee met de boswachter en wordt vogelaar van OERRR. Je leert welke vogels er in de winter in je tuin of park te vinden zijn. En hoe je deze vogels goed kunt verzorgen. Ook ontdek je hoe je vogels kunt lokken.

Maak een vogelvoederhuisje én een vogelsnack

Help de vogels en maak een vogelvoederhuisje en een gezonde vogelsnack. Het vogelvoederhuisje neem je natuurlijk mee naar huis. Om in je eigen tuin, balkon of park de vogels bij te voeren.

Praktische info

  • Voor kinderen van 4 - 12 jaar
  • Dit is een activiteit voor het hele gezin. Ouders (maximaal 1) gaan mee met de kinderen.
  • Duur: 1,5 uur
  • Activiteit is niet geschikt als verjaardagsfeest.
  • Op zoek naar een verjaardagsfeestje? Kijk op Leuk verjaardagsfeestje?

OERRR is overal

Zodra een kind de deur uitstapt, stapt het in OERRR. Want OERRR is overal: op straat, in de tuin en in het bos. OERRR is lekker buiten spelen, fantaseren, klimmen, klauteren en knutselen. Een prachtige wereld ontdekken en spannende dingen in de natuur beleven. Gezond, gratis en altijd beschikbaar. Kijk snel op Wat is OERRR?

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

OERRR Help de vogels de winter door
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.