Een Magische Kerst Bij Kasteel de Haar




Een Magische Kerst Bij Kasteel de Haar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Beleef een magische kerst bij Kasteel de Haar

Kasteel de Haar staat komende decemberperiode in het teken van kerst, kerst en nog eens kerst. Het kasteel wordt tijdens de donkere dagen omgetoverd tot een sfeervol kerstkasteel. Ontelbare kerstballen en fonkelende lichtjes toveren de vertrekken en slaapkamers om tot hét kerstkasteel van Nederland. Compleet met taartjes, pasteien, themabomen en kerstsokken aan sfeervol verlichte haarden. Als topstuk schittert er in de Main Hall een 8 meter hoge kerstboom! Bezoek het kasteel en laat u betoveren!

Niet alleen het kasteel is de moeite waard tijdens deze gezellige dagen. Het park van De Haar leent zich uitstekend voor een winterse wandeling. De ruim 55 hectare met onder andere Engelse en Franse stijltuinen, een hertenkamp, doolhof, kronkelende paden en lommerrijke bruggetjes maken deze kerst op Kasteel de Haar onvergetelijk.

Bezoekersinformatie
Van 12 december t/m 7 januari is Kasteel de Haar te bezoeken in kerstsferen. Voor deze activiteit gelden de reguliere toegangsprijzen van het kasteel, er zijn geen extra kosten aan verbonden.

 Bezoek www.kasteeldehaar.nl

Een Magische Kerst Bij Kasteel de Haar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.