E-Chopper Gouda

E-Chopper Gouda

Bij E-Chopper Gouda huur je geruisloze maar stoere E-choppers, elektrisch aangedreven bromfietsen. De E-Chopper heeft erg veel weg van zijn grote broer de stoere chopper. Wie denkt dat duurzaam niet altijd stoer is, heeft het dus mis!

Beleef het Groene Hart op een wel heel bijzondere manier. Laat je meevoeren langs de Reeuwijkse Plassen of de Meije, vergaap je aan het uitgestrekte polderlandschap en geniet in stilte van het moois dat je onderweg tegenkomt. Van kaasboerderijen tot bijzondere molens en van historische dorpen en stadjes tot fijne horecapareltjes. Een deel van de unieke routes is ontwikkeld met onze partners Bibliotheek Gouda en Streekarchief Midden-Holland.

In samenwerking met Kruim Gouda heeft E-Chopper Gouda heerlijke arrangementen samengesteld. Kies voor een goed gevulde picknickmand voor onderweg of sluit af met een gezellige borrelplank.

De perfecte activiteit om samen met je familie, vrienden of collega’s te ondernemen: coronaproof, duurzaam en fun!

Je huurt al een E-Chopper vanaf € 37,50. Kijk voor meer informatie op www.e-choppergouda.nl.

Let op: om een E-Chopper te besturen, dien je in het bezit te zijn van een brommer- of autorijbewijs. Geen rijbewijs? Niet getreurd, de coole E-Fatbike is een prima alternatief!

E-Chopper Gouda

Grand Canyon Events

E-Chopper Gouda

Grand Canyon Events