Online lezing over roofvogels

Online lezing over roofvogels

Laat je meenemen door roofvogelkenner Sylvia de Laat in haar verhaal over deze roofdieren. Majestueus bovenaan de voedselketen en toch Laat je meenemen door roofvogelkenner Sylvia de Laat in haar verhaal over deze roofdieren. Majestueus bovenaan de voedselketen en toch zo kwetsbaar. Zeker in het broedseizoen..

Sylvia is een echte roofvogelkenner en werkt al jaren aan het inventariseren van roofvogels. Daarnaast is ze excursieleider in verschillende natuurgebieden van Natuurmonumenten.In ongeveer anderhalf uur neemt Sylvia je mee in een informatief verhaal over deze gevleugelde roofdieren die aan de top van de voedselketen staan.Hoe reserveer je een plekje?

Boek een ticket voor deze interessante online lezing op woensdagavond 28 april om 19.30 uur. De kosten voor deze lezing zijn € 5,- voor leden van Natuurmonumenten en € 7,50 voor niet-leden. Aanmelden kan via deze site.Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Online lezing over roofvogels

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.