Rondvaart over het Naardermeer

Rondvaart over het Naardermeer

De beste manier om het Naardermeer te ervaren is op het water. Stap aan boord van onze ruime fluisterboot! De beste manier om het Naardermeer te ervaren is op het water. Stap aan boord van onze ruime fluisterboot!.

De beste manier om het Naardermeer te ervaren is op het water. Stap aan boord van onze fluisterboot!Ervaar het oudste natuurmonument van Nederland vanaf het water. Een oase van rust middenin de randstad. Onze excursiegids neemt je mee naar de mooiste plekjes van het Naardermeer. Misschien zie je wel de blauwe flits van een voorbij schietende ijsvogel of zie je een ringslang zonnen langs op het rietland.Oudste natuurmonumentEen boottocht over het Naardermeer is varen door het oudste natuurmonument van Nederland. Een beschermd gebied zowel nationaal als internationaal. Het Naardermeer staat bekend om haar broedende aalscholvers. De moerasbossen en rietlanden met ondiepe plassen bieden veel dier- en plantensoorten een goede leefomgeving. Hier leven onder andere purperreigers, boommarters en reeën.Wil je met een rolstoel mee aan boord? Stuur dan een mailtje naar begooienvechtstreek@natuurmonumenten.nl of bel naar het kantoor van Natuurmonumenten: 035-699 0000. Bereikbaar tijdens kantooruren van ma t/m vr. Richtlijnen CoronaWij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Vanaf 25 augustus kunnen er weer 18 personen mee. Ook laten we de 1,5 meter afstand los. Hou je aan de richtlijnen en kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.Handig om te weten
  • Neem anti-muggenmiddel mee.

  • Draag bedekkende kleding.

  • Controleer jezelf altijd op teken na een activiteit in de natuur.

  • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.

  • Honden mogen niet mee tijdens deze activiteit

  • Iets eten na een vaartocht op het Naardermeer? Gasterij Stadzigt is de plek voor koffie, lunch of een hapje eten. Wil je een dagschotel reserveren? Dat kan via info@gasterijstadzigt.nl minimaal één week van tevoren. Gasterij Stadzigt is tot 18:00 uur open. 

Rondvaart over het Naardermeer

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.