1

Festijn van Bouwsteentjes




Festijn van Bouwsteentjes

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de herfstvakantie is Bowling- en Partycentrum De Stolp omgetoverd tot een Festijn van Bouwsteentjes. Een hele vakantie vol LEGO plezier, georganiseerd in samenwerking met leden van de Nederlandse Vereniging De Bouwsteen. Met als spektakel stukken: Lego showmodellen van Lego Masters Ernesto Lemke en Marco ten Hoff. En Ernesto en Marco zijn op vrijdagmiddag 22 oktober vanaf 13.00 uur ook zelf aanwezig! En ook voor het eerst te zien; station van Sneek, gebouwd door Fred Vermeulen.

En extra; vanaf 13 oktober t/m 27 oktober is er een speurtocht van bouwsteentjes bouwwerken in de binnenstad van Sneek. Doe mee, zoek de bouwwerken en de bijbehorende letters. Deze letters vormen een woord. Onder de inzendingen worden vijf fantastische Lego pakketten verloot.

Ook zijn er demonstraties, nieuwe technieken en is er voor de kinderen een bouwhoek om te spelen. Genoeg voor uren speelplezier. Als ze genoeg hebben van het spelen met Lego dan kunnen ze ook nog gaan genieten van de mooiste treinen in het Modelspoor Museum, KidsProject (de grootste houten treinen speelbaan van Nederland) en nog meer activiteiten. Zo wordt het bezoek aan het museum en het Festijn van Bouwsteentjes een feestelijk uitje voor het hele gezin. Voor iedereen toegankelijk met een geldig toegangsbewijs.

 Bezoek modelspoormuseum.nl

Festijn van Bouwsteentjes
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.