Op vleermuisvisite op Fort bij Abcoude

Op vleermuisvisite op Fort bij Abcoude

Ga op visite bij de vleermuizen op Fort bij Abcoude en leer van alles over het leven van deze bijzondere dieren! Ga op visite bij de vleermuizen op Fort bij Abcoude en leer van alles over het leven van deze bijzondere dieren!.

Vind jij zondagse bezoekjes saai? Niet als je op visite kunt gaan bij de vleermuizen op Fort bij Abcoude! Op zondag 17 oktober zijn er verschillende kinderactiviteiten rondom het thema vleermuizen op het forteiland. Doe mee aan de speurtocht en ontdek allerlei weetjes over vleermuizen. Of maak onder leiding van een kunstenaar een collage van een bijzondere vleermuissoort. Als je het leuk vindt, mag je verkleed als vleermuis komen. Wie weet win jij een mooie prijs!Ouders mogen gratis naar binnen. Kaarten kunnen worden geboekt via deze site of aan de poort van Fort bij Abcoude.Programma
  • 9.00 -17.00 uur: openstelling Fort bij Abcoude (doorlopend)

  • 9.30 - 15.30 uur: Speurtocht met weetjes over vleermuizen (doorlopend)

  • 11.00 - 14.00 uur: Workshop vleermuizen onder leiding van een kunstenaar (doorlopend)Samenwerking Natuurmonumenten en Cultuurhuis AbcoudeDeze kinderactiviteiten zijn onderdeel van het maandelijkse culturele programma op Fort bij Abcoude. Het programma is ontstaan vanuit een samenwerking tussen Natuurmonumenten en Cultuurhuis Abcoude. 

Op vleermuisvisite op Fort bij Abcoude

Op vleermuisvisite op Fort bij Abcoude | Foto geüpload door gebruiker Natuurmonumenten.