Hanne de Vries & Eline Edens


Beleef de hitte van het vuur in de glasblazerij in Leerdam

Hanne de Vries & Eline Edens

Eline Edens & Hanne de Vries
Eline Edens kun je kennen van de christelijke hiphopformatie Damascus. Daarnaast is Edens zangeres van de dit jaar opgerichte Love Revolution Band. In die band zingt ze samen met onder andere Hanne de Vries. De twee hebben dit jaar op 15 plaatsen in het land gestaan, met de Zomerse Tuintour. Hanne de Vries heeft eerder opgetreden op onder andere EO-Jongerendag, Opwekking. Bekende nummers van De Vries zijn Love Revolution, Like You Do, Breaking News en meer recent Armen van Oneindig.

Love Revolution
De opbrengsten van dit concert komen ten goede aan stichting Love Revolution, in 2017 opgericht door Hanne de Vries. Love Revolution wil over grenzen heen zoeken naar verbinding door muziek en geloof. Letterlijk door concerten te geven, vooral op plekken waar dit niet of nauwelijks gebeurt. En figuurlijk gezien de grenzen over als het gaat om denkkaders, vanuit het geloof in inclusiviteit en in een God die groter is.

Dit concert is onderdeel van de randprogrammering van de expositie Leven voor de zorg. In 2022 vieren de Dochters van de Goddelijke Voorzienigheid van Créhen (Fr.) hun 200-jarig jubileum en dat is de aanleiding geweest voor deze bijzondere expositie. Om je bezoek en ervaring nog rijker te maken zijn er een aantal activiteiten georganiseerd gekoppeld aan de expositie waaronder dit intieme concert. Voor zowel Hanne de Vries, Eline Edens als de zusters speelt geloof een grote rol in het leven.

Het concert vindt plaats in het Mariapark te Sittard.

Hanne de Vries & Eline Edens

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.