1

BFC Hiphop Showcase #2




BFC Hiphop Showcase #2

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Na de seated editie in 2021 komt The Breakfast Club terug met een knalharde hiphop editie in 2022.
Hun tweede showcase event zal diverse nieuwe (lokale) talenten een podium bieden. Maar heeft natuurlijk ook ruimte voor twee waanzinnige headliners namelijk Fosa & Loopey (Yung Gods) en Vlekkeloos.

Yung Gods timmeren al jaren aan de weg en bereiken steeds een trap hoger op de Nederlandse hiphop ladder. Als onderdeel van SMIB werken zij vooral aan de muziek kant van het collectief. Met hun eigen herkenbare sound en waanzinnige samenwerkingen brengen ze inmiddels de tofste tracks uit. Fosa & Loopey zullen deze avond de samenstelling zijn van het collectief. Verwacht niks minder dan een harde hete avond.

Vlekkeloos kreeg nationale bekendheid met zijn 101 Barz sessie en deelname aan het radioprogramma funx-talent. Zijn faam werd nog groter door zijn EP, een arsenaal aan singles en een “No Hook” reeks. De Maastrichtenaar zet zijn eigen stijl neer met zijn herkenbare accent en mix van Colombiaanse en Spaanse woordkeuzes.

Hou het facebook event in de gaten voor alle bekendmakingen rondom deze show. En wees er snel bij want de tickets gaan al hard voor de bekendmaking. Start je jaar dus hard met The Breakfastclub Showcase #2.

 Bezoek www.poppodium-volt.nl

BFC Hiphop Showcase #2
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.