Boomophaaldag van OERRR Bezoekerscentrum Oisterwijk


Boomophaaldag van OERRR Bezoekerscentrum Oisterwijk

Haal je boompje op in de Oisterwijkse bossen en vennen en ga op pad in het bos met de buggyroute . Haal je boompje op in de Oisterwijkse bossen en vennen en ga op pad in het bos met de buggyroute ..

Bij bezoekerscentrum Oisterwijk ligt een mooi boompje voor je klaar!Hoera, op 6 en 7 november staat jullie welkomstgeschenk van OERRR klaar omdat je dit jaar lid bent geworden van OERRR. Gaaf! Jullie hebben een uitnodiging via de post ontvangen om een boompje te komen ophalen.De boswachters van bezoekerscentrum Oisterwijk staan klaar om je boompje te overhandigen en tips te geven over het planten. Maar er is meer te doen op deze feestelijke boomophaaldag. We maken er een gezellige dag van!
 • Voor gezinnen met jonge kinderen hebben we een buggyroute uitgezet waarbij je onderweg een paar leuke opdrachten tegenkomt.

 • Kom ravotten in Speelnatuur van OERRR.

 • Of bewandel een van de mooie routes van de Oisterwijkse bossen en vennen. Er is altijd wel een afstand die bij je past.

 • Doe de boswachterchallenge van boswachter Ruben en ga op zoek naar moeder egel

 • En vergeet natuurlijk niet te genieten op het heerlijke bosterras van Groot Speijck voor een hapje en drankje.Plant de boom in je eigen tuin of geef je boom een mooi plekje bij vrienden of familie. Met jouw boom draag je bij aan de biodiversiteit in Nederland. Want tal van dieren en planten leven op of in de buurt van bomen. Laat jouw boompje groeien, over een paar jaar wemelt het van het leven rond jouw boom.Je mag het boompje samen op komen halen, met maximaal 3 extra personen. Vergeet niet om je e-ticket mee te nemen naar de boomophaaldag! Jullie aanvangstijd staat op het ticket, vanaf dan heb je een half uur om je boompje te halen. Zo verspreiden we de drukte. Maar blijf zo lang als je wilt!Zo boek je een ticket (koop alleen een ticket voor het kind met boompje, de extra personen komen zonder ticket mee)Er staan alleen boompjes klaar voor kinderen van 0-3 jaar die het afgelopen jaar lid zijn geworden van OERRR.
 1. Selecteer een locatie, datum en tijdstip en klik op 'Direct aanmelden'.

 2. Meld je aan voor 1 kind (ouders en broertjes/zusjes zijn ook welkom, maar krijgen geen boom).

 3. Kies BOEK DIRECT en vul uw gegevens in en klik op ‘volgende stap’.

 4. Vink de algemene voorwaarden aan en klik op ‘Bevestigen of betalen’ (aanmelden is gratis).

 5. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je aanmelding. Print deze mail of sla hem op op je telefoon.

 6. Neem deze bevestiging+ je uitnodiging mee naar de boomophaaldag.

 

Boomophaaldag van OERRR Bezoekerscentrum Oisterwijk

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.