The Winter Edition | Shirma Rouse & Dwight Dissels


-advertentiepositie-



The Winter Edition | Shirma Rouse & Dwight Dissels

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Shirma Rouse en Dwight Dissels gaan unieke samenwerking aan tijdens tour in december: The Winter Edition.
Een intieme, muzikale beleving met twee rasartiesten vanaf december door heel Nederland te zien.


Beiden gezegend met een gouden stem: Shirma Rouse en Dwight Dissels. Vanaf december zijn ze samen op het podium te vinden van verschillende grote kerken in Nederland. De eerste voorstelling van The Winter Edition is op 1 december in Groningen te zien en daarna tourt het muzikale duo verder langs andere grote steden als Amsterdam, Rotterdam en Maastricht.

Tijdens deze avondvullende show zullen er uiteraard echte (kerst)klassiekers ten gehore worden gebracht zoals Say a Little Prayer en Something Inside Strong. Maar ook liedjes als Driving Home for Christmas en Let it Snow komen aan bod. The Winter Edition is een unieke samenwerking, die zorgt voor een intieme en muzikale beleving. Samen met deze twee rasartiesten wordt het jaar afgesloten tijdens een avond vol passie en soul.

De gospel/soul man met de gouden stem Dwight Dissels en de Nederlandse Queen of Soul Shirma over de tour: “We kijken er ontzettend naar uit om weer met elkaar op het podium te staan. Samen zingen en genieten van elkaars talent en het publiek. We geloven dat de bezoeker met een lach, wellicht dwars door een traan, dit event zal verlaten.”

 Bezoek www.thewinteredition.nl

The Winter Edition | Shirma Rouse & Dwight Dissels
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.