IDFA Extended op Fort bij Abcoude


IDFA Extended op Fort bij Abcoude

Tijdens het IDFA Extended op Fort bij Abcoude kijk je de allerbeste documentaires op een bijzondere locatie. Bekijk n van de drie films Tijdens het IDFA Extended op Fort bij Abcoude kijk je de allerbeste documentaires op een bijzondere locatie. Bekijk één van de drie films of koop een passe-partout..

Het International Documentary Film Festival Amsterdam dat dit jaar 17-28 november plaatsvindt, komt 28 november met een bijzondere selectie interessante documentaires van deze editie naar Fort bij Abcoude. Passe-partout voor drie films op één dagOp 28 november zullen er op Fort bij Abcoude in totaal drie documentaires van het IDFA getoond worden. Met een passe-partout hoef je géén van deze documentaires te missen. De films zijn ook afzonderlijk te bekijken, klik op het linkje van de film naar keuze om losse tickets te reserveren. 

De films worden getoond in een verwarmde ruimte in de bomvrije kazerne. Er zijn drankjes en een snackje verkrijgbaar. Samenwerking tussen Natuurmonumenten en Cultuurhuis AbcoudeIDFA extended op Fort bij Abcoude wordt georganiseerd door Cultuurhuis Abcoude in samenwerking met Natuurmonumenten. 

 Corona-richtlijnenTijdens dit IDFA EXTENDED programma werken we met coronatoegangsbewijzen (voor 13+ bezoekers). Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of al recent corona hebt gehad. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan onder andere via de CoronaCheck-app. Deze is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play Store.Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid. Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs (ook een papieren versie) en de CoronaCheck-app vind je op coronacheck.nl.

IDFA Extended op Fort bij Abcoude

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.