IDFA Extented - Four Journeys van Louis Hothotho


IDFA Extented - Four Journeys van Louis Hothotho

De allerbeste documentaires kijken op een bijzondere locatie? Dat kan tijdens het IDFA Extended op Fort bij Abcoude. De allerbeste documentaires kijken op een bijzondere locatie? Dat kan tijdens het IDFA Extended op Fort bij Abcoude..

Four JourneysIntens persoonlijke film over de destructieve invloed van de in 1979 ingevoerde een kindpolitiek op een Chinese familie. Filmmaker Louis Hothothot werd in 1986 geboren als illegaal tweede kind. Als straf kregen zijn ouders een boete van drie keer het jaarsalaris (!) van zijn vader, die ook zijn verdere carrière getorpedeerd zag worden. De verwoestende gevolgen van zijn geboorte voor zijn familie leidden bij Louis tot een bijtend gevoel van schuld. Drie films op één dagOp 28 november zullen er op Fort bij Abcoude in totaal drie documentaires van het IDFA getoond worden:•    Cow - Andrea Arnold: draait om 11:00 uur

•    Turn Your Body to the Sun - Aliona van der Hors: draait om 15:25 uurDe films worden getoond in een verwarmde ruimte in de bomvrije kazerne. Er zijn drankjes en een snackje verkrijgbaar. 

Passe-partoutHet is ook mogelijk de drie films achter elkaar te zien met een pauze ertussen. Reserveer nu een passe-partout.

Samenwerking tussen Natuurmonumenten en Cultuurhuis AbcoudeIDFA extended op Fort bij Abcoude wordt georganiseerd door Cultuurhuis Abcoude in samenwerking met Natuurmonumenten. 

 Corona-richtlijnenTijdens dit IDFA EXTENDED programma werken we met coronatoegangsbewijzen (voor 13+ bezoekers). Hiermee kun je bij binnenkomst aantonen dat je gevaccineerd bent, negatief op corona bent getest of al recent corona hebt gehad. Het aanmaken van een coronatoegangsbewijs is gratis en kan onder andere via de CoronaCheck-app. Deze is gratis te downloaden via de App Store (Apple) en Google Play Store.Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van de Rijksoverheid. Meer informatie over het aanmaken van een coronatoegangsbewijs (ook een papieren versie) en de CoronaCheck-app vind je op coronacheck.nl.

IDFA Extented - Four Journeys van Louis Hothotho

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.