Dieren zoeken: grazers en herten (8+)

Dieren zoeken: grazers en herten (8+)

Wandeling voor oud en jong waarbij we op zoek gaan naar dieren in de duinen: runderen, paarden, reen, herten, vogels en nog veel meer. Wandeling voor oud en jong waarbij we op zoek gaan naar dieren in de duinen: runderen, paarden, ree├źn, herten, vogels en nog veel meer..

Ontdek tijdens deze winterwandeling hoeveel dieren er wel niet leven in Nationaal Park Zuid-Kennemerland. De activiteit duurt circa 1,5 uur en is ook geschikt voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar.Vogels, herten en vergezichtenIn de winter zijn dieren en hun sporen makkelijker te zien. Vogels snacken van overgebleven duindoornbessen en ander lekkers. Vanaf de duintoppen heb je een prachtig uitzicht. Misschien zie je wel een Schotse hooglander, konikpaard of een damhert!Handig om te weten
  • Geschikt voor volwassenen en gezinnen met kinderen vanaf een jaar of 8, die een wandeling van anderhalf uur aan kunnen.

  • Van tevoren aanmelden in verband met groepsgrootte.

  • Het startpunt is de parkeerplaats van de ingang Midden-Herenduin (aan de Duin- en Kruidbergerweg in Driehuis, ten zuiden van de Begraafplaats Westerveld. Tegenover 'Lijn 5' het weggetje inrijden.)

  • Honden mogen helaas niet mee.

  • Trek stevige schoenen aan.Het complete activiteitenprogramma van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ook van andere organisaties, is hier te vinden: www.np-zuidkennemerland.nl

Dieren zoeken: grazers en herten (8+)

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.