Volle maan op Veluwezoom

Volle maan op Veluwezoom

Wandel mee door het mysterieuze Veluwezoom bij volle maan. Laat je zintuigen volop werken. Geniet tijdens deze fantastische wandeling Wandel mee door het mysterieuze Veluwezoom bij volle maan. Laat je zintuigen volop werken. Geniet tijdens deze fantastische wandeling van een stil en sprookjesachtig bos! .

Volle maanOnze gidsen van Natuurmonumenten nemen je mee op een volle maanwandeling door het fantastisch mooie Veluwezoom. Met volle maan beleef je het mysterieuze van de nacht op Veluwezoom en worden je zintuigen extra geprikkeld. Sterren en nachtdierenGa mee voor een avondwandeling en beleef Nationaal Park Veluwezoom in de avondnacht. Misschien ontmoet je nachtdieren in het park. De gidsen kunnen je er in ieder geval over vertellen.Kijk naar de sterrenhemel en geniet van de volle maan. Is het bewolkt? Meestal piept de maan wel even door de wolken heen.Geluiden van de nachtIn het donker zie je veel minder dan overdag, maar de volle maan onthult meer dan je verwacht. Ook lijkt het wel alsof je in het donker veel meer hoort. Laat je verrassen door de geluiden van de nacht. Wegspringende ree├źn of knorrende zwijnen, de roep van de uil, ritselende muizen of is het helemaal muisstil? Het kan allemaal! Op Veluwezoom is het nooit saai!

 Let op!Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Zo wordt er ten allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Lees hier alle informatie.Praktische info
  • Koop van tevoren online een kaartje

  • Doe stevige schoenen en donkere kleding aan

  • We wandelen in het donker

  • Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur

  • Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar

  • Honden mogen helaas niet mee 

Volle maan op Veluwezoom

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.