Volle maan op Veluwezoom


-advertentiepositie-



Volle maan op Veluwezoom

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Wandel mee door het mysterieuze Veluwezoom bij volle maan. Laat je zintuigen volop werken. Geniet tijdens deze fantastische wandeling Wandel mee door het mysterieuze Veluwezoom bij volle maan. Laat je zintuigen volop werken. Geniet tijdens deze fantastische wandeling van een stil en sprookjesachtig bos! .

Volle maan

Onze gidsen van Natuurmonumenten nemen je mee op een volle maanwandeling door het fantastisch mooie Veluwezoom. Met volle maan beleef je het mysterieuze van de nacht op Veluwezoom en worden je zintuigen extra geprikkeld. 

Sterren en nachtdieren

Ga mee voor een avondwandeling en beleef Nationaal Park Veluwezoom in de avondnacht. Misschien ontmoet je nachtdieren in het park. De gidsen kunnen je er in ieder geval over vertellen.

Kijk naar de sterrenhemel en geniet van de volle maan. Is het bewolkt? Meestal piept de maan wel even door de wolken heen.

Geluiden van de nacht

In het donker zie je veel minder dan overdag, maar de volle maan onthult meer dan je verwacht. Ook lijkt het wel alsof je in het donker veel meer hoort. Laat je verrassen door de geluiden van de nacht. Wegspringende reeën of knorrende zwijnen, de roep van de uil, ritselende muizen of is het helemaal muisstil? Het kan allemaal! Op Veluwezoom is het nooit saai!
 

Let op!

Wij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM. Zo wordt er ten allen tijde 1,5 meter afstand gehouden. Lees hier alle informatie.

Praktische info

  • Koop van tevoren online een kaartje
  • Doe stevige schoenen en donkere kleding aan
  • We wandelen in het donker
  • Draag bedekkende kleding en controleer jezelf op teken na een bezoek in de natuur
  • Voor volwassenen en kinderen vanaf 13 jaar
  • Honden mogen helaas niet mee

 

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Volle maan op Veluwezoom
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.