1

Eenmalige openstelling Châtelet De Haar




Eenmalige openstelling Châtelet De Haar

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Krijg een unieke inkijk in het privéverblijf van de familie Van Zuylen. Ontdek de geheimen van het Châtelet tijdens de eenmalige openstelling van 18 februari t/m 6 juni 2022. Dit “kleine kasteel”, dat eigenlijk groter is dan veel andere kastelen in Nederland, zit boordevol bijzondere herinneringen en mooie verhalen. Dwaal door de kamers en ontdek waar het leven van de familie zich jarenlang heeft afgespeeld.

Voor de kleine detectives ligt er een brief van de baron klaar in het Châtelet. Hij heeft jouw hulp nodig om te speuren naar het verdwenen diamanten collier. Het diamanten collier is hét grote cadeau van de baron voor de verjaardag van de barones. Help de baron het diamanten collier te vinden voor het verjaardagsdiner van de barones begint.

Vanaf 18 februari 2022 is het Châtelet eenmalig tijdelijk geopend voor een periode van vier maanden. Voor een bezoek aan het Châtelet boek je de speciale “Châtelet Tickets” op de website van Kasteel de Haar, een bezoek aan het kasteel is hierbij inclusief. De kinderactiviteit “Het verdwenen diamanten collier” is gratis verkrijgbaar tijdens een bezoek aan het Châtelet. Het Châtelet is geopend van 12:00 tot 16:00 uur, van 18 februari t/m 6 juni.

 Bezoek www.kasteeldehaar.nl

Eenmalige openstelling Châtelet De Haar
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.