1

StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem


-advertentiepositie-



StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op woensdag 16 maart komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Gorinchem met de StoryTrail stadswandeling. Verhalenverteller Johannes neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de binnenstad, vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in n. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Johannes de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Sluwe boeven, dappere ridders, heerlijke Kabeljauwen, koppige Hoeken n natuurlijk Hugo de Groot: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Johannes vertelt het verhaal van Gorinchem met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor zijn publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op woensdag 16 maart 2022 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-337WMM en betaal slechts 15,50 per persoon (kind: 11,42).

 Bezoek www.mooigorinchem.nl

StoryTrail Theaterwandeling Gorinchem
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.