Landelijk Atelierweekend Bert Hermans Schilderijen

Landelijk Atelierweekend Bert Hermans Schilderijen

Kunstschilder Bert Hermans doet mee aan Landelijk Atelierweekend op 25 en 26 juni 2022.
Op zaterdag 25 en zondag 26 juni vindt de achtste editie plaats van het Landelijk Atelierweekend waaraan meer dan 200 ateliers in heel Nederland deelnemen. Bezoekers krijgen zo een unieke kijk in het leven en werk van beeldend kunstenaars.
Bert Hermans is van de deelnemers. Hij heeft een atelier aan de Vest 69 in Gouda en maakt daar voornamelijk olieverfschilderijen van industrieel en cultureel erfgoed. In het atelier zijn zijn meest recente werken te zien.
Tijdens het Landelijk Atelierweekend krijgen kunstliefhebbers uit heel Nederland de kans om binnen te kijken in de werkplaats van een kunstenaar bij hen in de omgeving en zo meer te weten te komen over hun werkwijze en inspiratiebronnen. Bert zal dan ook tijdens het bezoek meer over zijn werk, zijn werkwijze en de achterliggende gedachten vertellen. Daarnaast is het ook mogelijk om de kunst te kopen, direct bij de kunstenaar. De organisatie van het Atelierweekend is in handen van de Stichting Kunstweek met als voornaamste doel het samenbrengen van kunstliefhebber en kunstenaar.

Landelijk Atelierweekend Bert Hermans Schilderijen

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.