Boottocht naar de aalscholvers van het Naardermeer

Boottocht naar de aalscholvers van het Naardermeer

Vaar 2,5 uur met de fluisterboot en zie de aalscholvers van het Naardermeer van heel dichtbij! Vaar 2,5 uur met de fluisterboot en zie de aalscholvers van het Naardermeer van heel dichtbij!.

Vaar 2,5 uur met de fluisterboot en zie de aalscholvers van het Naardermeer van heel dichtbij!Naar de aalscholversHet Naardermeer staat bekend om haar broedende aalscholvers. Vaar mee in een overdekte fluisterboot naar de observatiehut. Nergens in Nederland kom je zo dichtbij een aalscholverkolonie, je kunt de nesten en vogels ruiken! In het voorjaar en de zomer is het hier een drukte van belang. Je ziet live hoe de ouders hun jonge kroost voeden en vliegles geven.Oudste natuurmonumentHet Naardermeer is het oudste natuurmonument in Nederland. Helder water, dicht moerasbos en drassige weilanden; het ligt als een groene oase tussen Amsterdam en Hilversum. Zeldzame dieren als de otter en purperreiger voelen zich helemaal thuis in dit beschermde natuurgebied. Vanuit de boot heb je de kans om purperreigers, visdiefjes en ijsvogels te spotten.Wil je met een rolstoel mee aan boord? Stuur dan een mailtje naar begooienvechtstreek@natuurmonumenten.nl of bel naar het kantoor van Natuurmonumenten: 035-699 0000. Bereikbaar tijdens kantooruren van ma t/m vr. Richtlijnen CoronaWij volgen bij alle activiteiten de richtlijnen van het RIVM, geldend vanaf 25 februari. Kom niet als je verkoudheidsklachten hebt.Handig om te weten
  • Neem anti-muggenmiddel mee!

  • Draag bedekkende kleding.

  • Controleer jezelf altijd op teken, na een activiteit in de natuur.

  • Neem warme kleding en/of regenkleding mee.

  • Honden mogen niet mee tijdens deze activiteit

  • Iets eten na een vaartocht op het Naardermeer? Gasterij Stadzigt is de plek voor koffie, lunch of een hapje eten. Wil je een dagschotel reserveren? Dat kan via info@gasterijstadzigt.nl minimaal één week van tevoren. Gasterij Stadzigt is tot 18:00 uur open. 

Boottocht naar de aalscholvers van het Naardermeer

Boottocht naar de aalscholvers van het Naardermeer | Foto geüpload door gebruiker Natuurmonumenten.