1

Kerst op Kasteel Amerongen


-advertentiepositie-



Kerst op Kasteel Amerongen

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stralende Kerst
Het hele kasteel fonkelt van de sterren en de lichtjes. Kerstbomen vol met unieke zelfgemaakte kerstversieringen en prachtige bloemstukken in erkers en op tafels. Ook dit jaar pakken de vrijwilligers van Kasteel Amerongen weer uit en toveren het kasteel om in een vrolijke feestelijke kerstsfeer. In het Onderhuis van het kasteel loop je langs een wonderlijke winterwereld en in de wijnkelder vind je verschillende kerststalletjes. De Beletage en de 1e verdieping glinsteren en stralen met kerstbomen in de eetzaal, de hal, de gangen en de zalen. Maar er is nog iets heel bijzonders…

De Kerstman slaapt in Kasteel Amerongen
Overal in de tuin en in het kasteel hebben kleine kerstmannetjes zich verstopt. Kun je ze allemaal vinden? En ergens in het kasteel, in een heel mooi bed ligt hij te slapen, de kerstman. Na al het werk, in de lange nachten rond kerst, mag hij bij ons uitrusten. Als je heel stilletjes bent mag je wel even komen kijken in zijn kamer.

Koop je kaarten vooraf online!
Kasteel Amerongen kan maar beperkt bezoekers toelaten i.v.m. de veiligheid. Koop daarom je kaarten vooraf online en kom niet op de bonnefooi naar het kasteel, want dan is de kans groot dat er geen plek meer is.

Let op: omdat de kosten enorm gestegen zijn wordt er voor de kerst-special een toeslag van € 2,50 gerekend voor iedereen, dus ook peuters, Museumkaart, Rembrandkaart, Vrienden en ICOM.

 Bezoek www.kasteelamerongen.nl

Kerst op Kasteel Amerongen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.