1

Kerstspeurtocht: Het Gestolen Recept




Kerstspeurtocht: Het Gestolen Recept

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Help! Keukenhulp Jean-Luc is er vandoor gegaan nadat hij een akkefietje had met chef-kok Pierre Amory. En voordat hij vertrok heeft hij het geheime recept van de Chester Cake verstopt! Deze cake is heel bijzonder en werd al gegeten door baron Etienne van Zuylen van Nijevelt. Het zou echt vreselijk zijn als dit traditionele familierecept verloren gaat. Help jij het deze kerstvakantie terug te vinden?

Help de barones met zoeken
Er zijn gelukkig wel aanwijzingen achtergelaten in het kasteel, waardoor het recept hopelijk teruggevonden kan worden. Maar Barones van Zuylen van Nijevelt is zelf helemaal niet goed in het vinden van aanwijzingen en het oplossen van raadsels. Daarom vraagt ze alle kinderen met een goede speurneus om hulp. Help jij haar het geheime recept terug te vinden? De barones en haar hele familie zal je eeuwig dankbaar zijn!

Het Gestolen Recept is tijdens de kerstvakantie gratis verkrijgbaar bij een kasteelkaartje en af te halen in het kasteel. Speciaal voor de kleintjes is er een vereenvoudigde versie.

 Bezoek www.kasteeldehaar.nl

Kerstspeurtocht: Het Gestolen Recept
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.