Valentijn op Kasteel de Haar
Valentijn op Kasteel de Haar

Waar kun je Valentijnsdag, het feest der geliefden, beter vieren dan in de romantische setting van Kasteel de Haar en haar park met kronkelige paadjes en charmante bruggetjes?
Verras je geliefde en combineer je bezoek aan het kasteel of wandeling in het park met een sfeervolle valentijnslunch in het Koetshuis. Of vier de liefde met het hele gezin en doe de valentijnsspeurtocht ‘Hartendief’. Wie heeft alle liefde uit het kunstwerk in de balzaal gestolen?

Valentijnslunch 11 t/m 14 februari
Speciaal voor Valentijnsdag serveert Koetshuis de Haar van 11 tot en met 14 februari tweemaal per dag een meergangenlunch, voor zowel volwassenen als kinderen. Deze is te reserveren van 11.00 tot 14.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen € 39,00 per persoon of € 24,00 voor kinderen tot en met 12 jaar. Dit is inclusief entree voor het kasteel en park. Reserveren hiervoor kan door een e-mail te sturen aan info@koetshuisdehaar.nl.

Speurtocht ‘Hartendief’ 8 t/m 14 februari
Voor kinderen die Kasteel de Haar van 8 tot en met 14 februari bezoeken, is er de speurtocht ‘Hartendief’. Door op zoek te gaan naar de letters in het kasteel, ontdekken kinderen wie de liefde uit het kunstwerk in de balzaal heeft gestolen en worden beloond met een leuke verrassing.
Speurtocht ‘Hartendief’ is gratis verkrijgbaar bij een geldig kasteelticket en geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor jongere kinderen is een beetje hulp nodig van de ouders.