Lepeltje Lepeltje




Lepeltje Lepeltje

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Verlekker je aan de diversiteit aan gerechten op Lepeltje Lepeltje. Elke mobiele keuken heeft een eigen specialiteit waaronder minstens één vega optie en een kleine hap voor een kleinere prijs. Iedere chef bakt met plezier een allergievrije versie voor je, waardoor je alle smaaksensaties mee mag maken.

Tuimel tijdens Lepeltje Lepeltje in de lekkerste tracks gespeeld door live bands en DJ’s. Laat je ‘s middags verrassen door fijne deuntjes en de allerbeste sfeermuziek. Zodra de zon vertrekt en de borrel begint gaat het tempo vanaf het podium omhoog. De veelzijdige line-up van muzikanten wordt binnenkort bekendgemaakt.

Lepeltje Lepeltje is er ook voor de koters. Daarom is er op zaterdag, zondag en maandag kindervertier te vinden in het park en steekt het kroost de handen uit de mouwen. De klassieke schommels nemen zoals weer plaats in het park en dienen als speeltuig voor de kleine durfals.

Speur naar mooi spul en bekijk het marktaanbod tijdens Lepeltje Lepeltje. Op zaterdag, zondag en maandag vind je naast de baksels ook brocanten, curiosa en andere hebbe-dingen. Waan je tussen een breed aanbod aan ambachtelijke producten, vintage kleding of handgemaakte kunstwerken.

 Bezoek lepeltje-lepeltje.com

Lepeltje Lepeltje
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.