Live at the Barrelhouse #1 Dirty Sound Magnet




Live at the Barrelhouse #1 Dirty Sound Magnet

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Dirty Sound Magnet speelde al meer dan 500 shows in heel Europa. Met drie studio albums en een live langspeler op zak zijn de Zwitsers flinke sprongen aan het maken in hun genre. De band leeft echter van bijzondere shows, het onderweg zijn op tour en natuurlijk het live spelen. Met overweldigende energie stappen ze het podium op, of het nu een megagroot festival podium is of zoals op zondag 23 april een bijzondere unieke ervaring in de kelder van Brouwerij Ambrass.

Verwacht een exclusieve akoestische show die de fans van King Gizzard, Led Zeppelin, Frank Zappa en The Doors zeker zal bekoren. Een eigen sound in de Psy Rock in een akoestisch jasje. Onder het genot van een speciaalbiertje genieten van goede muziek op de zondagmiddag. Wat kan een mens nog meer willen.

Tickets zijn vanaf nu te koop voor slechts 12,50euro. De show zal plaatsvinden bij de Ambrass Brouwerij op Gast 13 in Sittard. Parkeren kan bij de Odasingel en binnen een paar minuten sta je in deze bijzondere locatie. Speciaal bier in overvloed vanaf 14.00, de show zal om 14.30 aanvangen.

 Bezoek www.poppodium-volt.nl

Live at the Barrelhouse #1 Dirty Sound Magnet
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.