Musical 'Misdaad in de Mansion'


-advertentiepositie-



Musical 'Misdaad in de Mansion'

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In hun nieuwe eigen musical ‘Misdaad in de Mansion’ neemt musicalgroep Jabber je mee in een spannend detectiveverhaal vol intriges en mysteries. De cast heeft samen met het creatief team in de afgelopen maanden interessante personages en hun achtergrondverhalen vorm gegeven en onze eigen componisten zetten het verhaal kracht bij met hun jazz liedjes. Nu is het tijd om het publiek getuige te maken van een spannende avond.

Het verhaal draait om een groep mensen die wordt uitgenodigd om te komen dineren in een luxe landhuis. De gastenlijst bestaat uit een breed scala van bijzondere figuren, vooral bekend van hun werk. Onder andere een archeoloog, sporter, psycholoog en een decadente gravin worden verwacht bij het landhuis, waar een beroemde fotograaf de avond vastlegt. De gastvrouw verzorgt samen met haar butler en de dienstmeid een mooie avond voor de gasten, totdat het noodlot toeslaat. Wie zal er niet aanschuiven bij het diner, welke geheimen hebben de speciaal genodigde gasten en voor wie eindigt de avond anders dan verwacht?

De musical ‘Misdaad in de Mansion’ is te zien in Theater de Leeuw te Arnhem op 9, 10 en 11 juni 2023. Kaartjes zijn te bestellen via www.jabbertheater.nl/kaartverkoop.

 Bezoek www.jabbertheater.nl

Musical 'Misdaad in de Mansion'
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.