Varen op het Naardermeer in avondschemering


-advertentiepositie-



Varen op het Naardermeer in avondschemering

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Stap aan boord van de fluisterboot en vaar de avondschemering in. Tijdens deze vaartocht beleef je de avond op het Naardermeer en geniet je van de rust. Stap aan boord van de fluisterboot en vaar de avondschemering in. Tijdens deze vaartocht beleef je de avond op het Naardermeer en geniet je van de rust. . Stap aan boord van de fluisterboot en vaar de avondschemering in. Tijdens deze vaartocht beleef je de avond op het Naardermeer, een unieke natuurbelevenis.  

Je vaart 2 uur met een overdekte fluisterboot. Een ontspannen vaartocht voor jong en oud. Kom tot rust met de avondgeluiden van de natuur om je heen. 

Oudste natuurmonument

Helder water, dicht moerasbos en drassige weilanden; het Naardermeer ligt als een groene oase tussen Amsterdam en Hilversum. Zeldzame dieren als de otter en purperreiger voelen zich helemaal thuis in dit eerst beschermde natuurgebied van NederlandIn en op het water heb je kans om lepelaars, purperreigers en zilverreigers te zien.

Extra informatie

  • De vaartocht duurt 2,5 uur
  • Aan boord is geen toilet, bij het vertrekpunt wel
  • Denk aan warme en/of regenkleding en vergeet je verrekijker niet
  • Gasterij Stadzigt is de plek voor koffie, lunch of borrel. Voor meer informatie kijk je op www.gasterijstadzigt.nl 
  • Honden mogen niet mee
  • Wil je gebruik maken van een voorziening tbv mindervalide? Check voordat je boekt via begooienvechstreek@natuurmonumenten.nl of er ruimte op de boot is.
  • Hier vind je antwoord op veelgestelde vragen bij deze tocht

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Varen op het Naardermeer in avondschemering
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.