Connecting The Past and The Future




Connecting The Past and The Future

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Heden en verleden staan altijd met elkaar in verbinding. Dit is voor het Graphic Design Museum aanleiding om verbindingen te leggen tussen de geschiedenis en de toekomst van grafische beeldcultuur. De tentoonstelling Connecting the Past and the Future laat een deel van de karakteristieke collectie van het museum zien en maakt verrassende associaties tussen deze objecten. Van Albert Hahn en Wim Crouwel tot aan de producten van EL Hema, werk van Stefan Sagmeister en de softwaretools van John Maeda en Jonathan Puckey.

De tentoonstelling laat voor het eerst werk zien uit de historische collectie van het museum gekoppeld aan nieuw en recent verworven werk gemaakt in de 21e eeuw. Met een wildgroei van media en visuele stijlen laten we in deze tentoonstelling het bombardement van beelden en betekenissen om ons heen zien.

In Connecting the Past and the Future geven we aan hoe Graphic Design een gebied is waar ontwerpers persoonlijke fascinaties ontwikkelen, kleine en grote maatschappelijke discussiepunten opvoeren, kunst, vormgeving en wetenschap met elkaar verbinden en informatie vertalen naar beeld.

 Bezoek www.graphicdesignmuseum.nl

Connecting The Past and The Future
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.