Activiteiten vlakbij Brugmansia Dag 2020 (2de...

WeddingFair

tijdelijke activiteit fijnaart, Noord-Brabant (4.79km)  -  Zondag 05-03 kun je je hart ophalen bij WeddingFair. Dé Trouwbeurs voor Nederland is te gast in het zalencentrum de Parel in Fijnaart.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 5 maart 2023, van 10:30 uur tot 16:30 uur 

Het verhaal van suiker en vlas in Brabant

klundert, Noord-Brabant (2.88km)  -  Vlas en suikerbieten domineerden lange tijd het landschap in de westhoek van Noord-Brabant. Het Nationaal Vlasserij-Suikermuseum laat zien hoe hardwerkende arbeiders deze gewassen bewerkten tot suiker en linnen.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Kinderboerderij De Dierenploeg

zevenbergen, Noord-Brabant (4.76km)  -  Ontmoet Joep de pauw en Teuntje het varken op kinderboerderij De Dierenploeg. Ook zijn er vaak leuke exposities te bezoeken op de boerderij.

open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag 

Basiliek Oudenbosch

oudenbosch, Noord-Brabant (5.01km)  -  Het Vaticaan van Nederland: zo wordt deze basiliek in Oudenbosch ook wel genoemd.

elke dag geopend 

De 3 Musketiers - restaurant, bowling en feesten

zevenbergen, Noord-Brabant (5.69km)  -  Geniet van heerlijke Franse en Nederlandse gerechten en ga daarna de strijd aan op de bowlingbaan. De 3 Musketiers heeft zes banen. Bowlen op discobeats en met een lichtshow? Kom dan magic bowlen. De feestzaal is geschikt voor allerlei partijen of...

open op zondag, donderdag, vrijdag en zaterdag