Activiteiten vlakbij Zilverspreekuur

Lot uit de Loterij

tijdelijke activiteit schoonhoven, Zuid-Holland, Vesting Schoonhoven (0.2km)  -  Van 16 februari 2022 t/m 24 september 2023 september is in het Nederlands Zilvermuseum de tentoonstelling Lot uit de Loterij te zien.

vandaag nog gesloten, geopend donderdag 16 februari 2023 t/m zondag 24 september 2023 

Schatten van de vuilnisbelt

tijdelijke activiteit nieuwpoort, Zuid-Holland, Vesting Nieuwpoort (1.7km)  -  Tentoonstelling archeologische vondsten van een voormalige vuilstortplaats in Groot-Ammers, vondsten uit eind 16e tot halverwege 18e eeuw

geopend, zaterdag 15 oktober 2022 t/m zondag 30 april 2023 

Vestingwandelingen

tijdelijke activiteit nieuwpoort, Zuid-Holland, Vesting Nieuwpoort (1.7km)  -  Boek een vestingswandeling in Nieuwpoort met een gids van de gidsengilde Corvus.

geopend, donderdag 15 september 2022 t/m zondag 30 april 2023 

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

's maandags gesloten 

Openluchtzwembad 't Wilgerak

schoonhoven, Zuid-Holland (0.71km)  -  In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

vandaag nog gesloten, geopend 30 april t/m 31 augustus, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Openluchtzwembad De Dompelaar

groot-ammers, Zuid-Holland (1.93km)  -  Buitenzwembad De Dompelaar is bij mooi weer een leuk dagje uit voor jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water of geniet van de zon op de ligweide.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 22 september, van 07:00 uur tot 20:00 uur 

Avonturenboerderij Molenwaard

groot-ammers, Zuid-Holland (2.03km)  -  Kom spelen op Avonturenboerderij Molenwaard, helemaal in het thema van televisiehelden Fien & Teun. Leer alles over het boerenleven, knuffel met dieren en geniet van leuke shows.

elke dag geopend 

Boerderij Kromwijk - overnachten in een hooiberghut

cabauw, Utrecht (2.88km)  -  Slaap op het erf van de boer. Wees niet bang voor kriebelend stro, want op Boerderij Kromwijk hebben comfortabele matrassen de plaats van hooibalen ingenomen.

elke dag geopend 

Zwembad De Hofstee

bergambacht, Zuid-Holland (5.19km)  -  Kom een heerlijke duik nemen in één van de zwembaden van Zwembad De Hofstee of volg een les aquajogging.

elke dag geopend 

Ons Polderbad

stolwijk, Zuid-Holland (6.37km)  -  Een leuk buitenbad met prima voorzieningen, dat is zwembad Ons Polderbad in Stolwijk.

vandaag nog gesloten, geopend 20 april t/m 19 september, van 07:30 uur tot 21:00 uur 

Polsstokverspringen - Fierljeppen

polsbroekerdam, Utrecht (6.59km)  -  Polsstokverspringen of fierljeppen is een echte Nederlandse sport. Wil je zelf de sprong wagen? Boek dan een clinic en spring als een echte fierljepper over het water.

vandaag nog gesloten, geopend 1 april t/m 1 november 

Speelpolder De Hennepakkers

stolwijk, Zuid-Holland (6.81km)  -  Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in Speelpolder De Hennepakkers. De natuur verandert elke keer weer! Gluur in het insectenhotel of spring over boomstammen. Iedereen voelt zich hier vrij!

elke dag geopend 

Zwembad Natuurlijk De Loete

haastrecht, Zuid-Holland (7.11km)  -  Geniet bij mooi weer van het heerlijke water van openluchtzwembad De Loete in Haastrecht. Glij van de glijbaan of ontspan in de ligweide.

vandaag nog gesloten, geopend 1 mei t/m 17 september, van 08:00 uur tot 20:00 uur 

Openluchtzwembad De Spettertuin

noordeloos, Zuid-Holland (7.57km)  -  De Spettertuin is een bekend begrip in Noordeloos. De kinderen halen er hun zwemdiploma, terwijl liefhebbers er 's zomers hun baantjes trekken.

vandaag nog gesloten, geopend 28 april t/m 10 september, van 14:00 uur tot 17:00 uur 

De Steinsetuin - Brasserie en theetuin

haastrecht, Zuid-Holland (8.11km)  -  Geniet in De Steinsetuin van de natuur op het platteland, met een kopje thee en een vers stukje taart erbij in de theetuin of in de brasserie. Vergeet niet de boerenthee te proeven met taart en bonbons!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 37 59 81 20 

Museum Paulina Bisdom van Vliet

haastrecht, Zuid-Holland (8.18km)  -  Museum Paulina Bisdom van Vliet is een van Nederlands mooiste woonhuismusea. Hier wordt getoond hoe de familie Bisdom van Vliet vroeger woonde.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Zilverspreekuur