Activiteiten vlakbij Gerestaureerd zilveren...

Lot uit de Loterij

tijdelijke activiteit schoonhoven, Zuid-Holland, Vesting Schoonhoven (0.2km)  -  Van 16 februari 2022 t/m 24 september 2023 september is in het Nederlands Zilvermuseum de tentoonstelling Lot uit de Loterij te zien.

geopend, donderdag 16 februari 2023 t/m zondag 24 september 2023 

Waterwolf slaat toe

tijdelijke activiteit nieuwpoort, Zuid-Holland, Stadhuis van nieuwpoort (1.74km)  -  In de geschiedenis heeft de Alblasserwaard veel watersnoden te verduren gehad, vaak met verstrekkende gevolgen voor de bewoners. Een aantal watersnoden wordt in Museum Nieuwpoort uitgelicht.

geopend, zaterdag 27 mei 2023 t/m woensdag 1 mei 2024, van 13:30 uur tot 17:00 uur 

Nederlands Zilvermuseum Schoonhoven

schoonhoven, Zuid-Holland  -  Schoonhoven is beroemd om zijn juweliers: je vindt er zelfs de grootste juwelier van Nederland. Maar hoe worden al die sieraden en zilverwaren gemaakt? Ontdek deze ambacht in het Nederlands Zilvermuseum in Schoonhoven.

's maandags gesloten 

Openluchtzwembad 't Wilgerak

schoonhoven, Zuid-Holland (0.71km)  -  In Schoonhoven is zwembad 't Wilgerak te vinden, leuk voor jong en oud. 't Wilgerak bestaat uit drie mooie buitenbaden en een zonneweide.

geopend, elke dag geopend 

Autopuzzeltocht door het mooie Groene Hart

nieuwpoort, Zuid-Holland (1.58km)  -  Volg de Groene Hart route van Puzzeluitje.nl: een autopuzzeltocht langs kaasboerderijen in het groen en overblijfselen van de Oude Hollandse Waterlinie. Ontdek je ook de sporen van de Romeinen?

elke dag geopend 

Historie in Museum Nieuwpoort

nieuwpoort, Zuid-Holland (1.74km)  -  Museum Nieuwpoort neemt je mee naar het verleden aan de hand van vaste en tijdelijke tentoonstellingen.

open op woensdag, vrijdag en zaterdag 

Openluchtzwembad De Dompelaar

groot-ammers, Zuid-Holland (1.93km)  -  Buitenzwembad De Dompelaar is bij mooi weer een leuk dagje uit voor jong en oud. Neem een verkoelende duik in het water of geniet van de zon op de ligweide.

geopend, 's zondags gesloten 

Avonturenboerderij Molenwaard

groot-ammers, Zuid-Holland (2.03km)  -  Kom spelen op Avonturenboerderij Molenwaard, helemaal in het thema van televisiehelden Fien & Teun. Leer alles over het boerenleven, knuffel met dieren en geniet van leuke shows.

elke dag geopend 

Boerderij Kromwijk - overnachten in een hooiberghut

cabauw, Utrecht (2.88km)  -  Slaap op het erf van de boer. Wees niet bang voor kriebelend stro, want op Boerderij Kromwijk hebben comfortabele matrassen de plaats van hooibalen ingenomen.

elke dag geopend 

Zwembad De Hofstee

bergambacht, Zuid-Holland (5.19km)  -  Kom een heerlijke duik nemen in één van de zwembaden van Zwembad De Hofstee of volg een les aquajogging.

elke dag geopend 

Slapen & Kamperen bij de boer - Stolkse Weide

stolwijk, Zuid-Holland (5.66km)  -  Een originele vakantie vier je bij de boer! En dat kan vanaf nu ook in Stolwijk, bij FarmCamps Stolkse Weide. Ontspannen, samen genieten en spelen in de prachtige natuur tussen Gouda en Rotterdam.

geopend, elke dag geopend 

Ons Polderbad

stolwijk, Zuid-Holland (6.37km)  -  Een leuk buitenbad met prima voorzieningen, dat is zwembad Ons Polderbad in Stolwijk.

geopend, elke dag geopend 

Polsstokverspringen - Fierljeppen

polsbroekerdam, Utrecht (6.59km)  -  Polsstokverspringen of fierljeppen is een echte Nederlandse sport. Wil je zelf de sprong wagen? Boek dan een clinic en spring als een echte fierljepper over het water.

geopend, elke dag geopend 

Speelpolder De Hennepakkers

stolwijk, Zuid-Holland (6.81km)  -  Ieder seizoen is er wat nieuws te beleven in Speelpolder De Hennepakkers. De natuur verandert elke keer weer! Gluur in het insectenhotel of spring over boomstammen. Iedereen voelt zich hier vrij!

elke dag geopend 

Zwembad Natuurlijk De Loete

haastrecht, Zuid-Holland (7.11km)  -  Geniet bij mooi weer van het heerlijke water van openluchtzwembad De Loete in Haastrecht. Glij van de glijbaan of ontspan in de ligweide.

geopend, elke dag geopend 

Openluchtzwembad De Spettertuin

noordeloos, Zuid-Holland (7.57km)  -  De Spettertuin is een bekend begrip in Noordeloos. De kinderen halen er hun zwemdiploma, terwijl liefhebbers er 's zomers hun baantjes trekken.

geopend, 's zondags gesloten 

De Steinsetuin - Brasserie en theetuin

haastrecht, Zuid-Holland (8.11km)  -  Geniet in De Steinsetuin van de natuur op het platteland, met een kopje thee en een vers stukje taart erbij in de theetuin of in de brasserie. Vergeet niet de boerenthee te proeven met taart en bonbons!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 37 59 81 20 

Museum Paulina Bisdom van Vliet

haastrecht, Zuid-Holland (8.18km)  -  Museum Paulina Bisdom van Vliet is een van Nederlands mooiste woonhuismusea. Hier wordt getoond hoe de familie Bisdom van Vliet vroeger woonde.

geopend, open op zondag en zaterdag - soms geopend op dinsdag, woensdag, donderdag 

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Mitra De Nieuwe Bourgondiër

Boek nu met een fijne korting! Een gezellige avond uit? Daar hoort natuurlijk een drankje bij! Boek een proeverij of workshop in het sfeervolle proeflokaal van Mitra De Nieuwe Bourgondiër en maak kennis met de beste wijnen, bieren, rums, whisky's, cocktails of gin-tonics.

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Gerestaureerd zilveren ciborium