Activiteiten vlakbij Kerstboom zagen in het...

Avontuur in eigen land

tijdelijke activiteit luttelgeest, Flevoland (4.11km)  -  Deze zomervakantie hoef je niet ver te reizen voor een onvergetelijk avontuur. Ga op expeditie in Pantropica en ervaar de wonderen van de jungle, gewoon in eigen land!

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 6 juli 2024 t/m zondag 1 september 2024, van 09:30 uur tot 18:00 uur 

Kersenfestival

tijdelijke activiteit luttelgeest, Flevoland, Fruitbedrijf Hoekstra (5.33km)  -  Op deze dag krijgt u een ᴜɴɪᴇᴋᴇ ɢᴇʟᴇɢᴇɴʜᴇɪᴅ om eens een kijkje achter de schermen te nemen. Rondleiding boomgaard met een pluktreintje, demonstratie kersensorteermachine, boerenmarkt, activiteiten voor kinderen.

vandaag nog gesloten, geopend op zaterdag 29 juni 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Stokroos-Hortensia-Hemerocallis-Prairieplant Dagen

tijdelijke activiteit espel, Flevoland, De Stekkentuin (10.57km)  -  Welkom in de Noordoostpolder voor een gezellig dagje uit in drie opvallende, totaal verschillenden boerderijtuinen en op een specialiteiten kwekerij.

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 6 juli 2024 t/m zondag 7 juli 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Kleurrijke Poldertuinen Vol Geur

tijdelijke activiteit espel, Flevoland, De Stekkentuin (10.66km)  -  Welkom in de Noordoostpolder voor een gezellig dagje uit in drie opvallende, totaal verschillenden boerderijtuinen, elk met zijn eigen karakter en sfeer

vandaag nog gesloten, geopend zaterdag 17 augustus 2024 t/m zondag 18 augustus 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

De Bantsiliek

bant, Flevoland (4.09km)  -  De Bantsiliek is een multifunctioneel centrum in het hart van Bant. Er vinden allerlei activiteiten plaats, van kunstbeurs tot danswedstrijd.

Wandelroute Buitenbantpad

bant, Flevoland (4.78km)  -  Wandelroute Buitenbantpad biedt een frisse wind op een route die traditionele biologische landbouw combineert met bossen, drafpaden en de rand van het dorp Bant.

Pegasushof

bant, Flevoland (5.6km)  -  Met schaduwtuinen, vijvers en een terras dat uitkijkt over het polderlandschap is de moderne tuin op het Pegasushof een lust voor het oog.

Vuurtoren Lemmer

lemmer, Friesland (8.45km)  -  De vuurtoren van Lemmer is in 1994 gebouwd. Het is een open staalconstructie en niet toegankelijk voor bezoekers. Wel kan er naar gekeken worden.

Showtuinen Kwekerij Joosten

rutten, Flevoland (8.48km)  -  Ontdek de schoonheid van de natuur bij de showtuinen van Kwekerij Joosten. Hier zijn honderden soorten irissen en hemerocallissen te bewonderen, elke maand zien ze er weer anders uit.

Bosbad Emmeloord

emmeloord, Flevoland (8.49km)  -  Kom een keer discozwemmen bij Bosbad Emmeloord. De muziek is fantastisch! Ook voor baantjes trekken, een dagje zwemmen of een leuke groepsles is het bad open.

Intratuin Emmeloord

emmeloord, Flevoland (8.74km)  -  De echte tuinliefhebbers gaan naar Intratuin Emmeloord. Hier doe je inspiratie op voor je eigen tuin en ontdek je de nieuwste trends op het gebied van groen en bloem.

Recreatiecentrum De Kluft

ossenzijl, Overijssel (8.88km)  -  Bij Recreatiecentrum De Kluft, in het hart van Nationaal Park Weerribben-Wieden, kan worden vertoefd van een eenvoudige kampeerplaats tot een luxe hotelkamer.

Nationaal Park Weerribben-Wieden

ossenzijl, Overijssel (8.9km)  -  Dankzij de goede zorg voor Nationaal Park De Weerribben-Wieden kunnen bezoekers van dit prachtige gebied genieten. Het Buitencentrum heeft kaarten, informatie en leuke routes om de omgeving mee te verkennen.

Kabouterpad Weerribben

ossenzijl, Overijssel (8.9km)  -  Er wonen kabouters in Nationaal Park De Weerribben! Overal hebben ze sporen achtergelaten: kleine voetafdrukken, geplet gras en zelfs een kabouterdrolletje. Ga je mee op zoek?

Theater 't Voorhuys

emmeloord, Flevoland (9.13km)  -  Lachen met cabaretiers, genieten van prachtige dans of inspiratie opdoen door schitterende zang: theater 't Voorhuys heeft een heel afwisselend programma.

Galerie de Voorst

marknesse, Flevoland (9.77km)  -  Creativiteit en interactie staat centraal in Galerie de Voorst. Workshops sieraden maken, schilderen en groendecoratie: iedereen kan creatief aan de slag!

Yachtcharter Baaten

marknesse, Flevoland (10.13km)  -  Vier de vakantie eens anders: huur een jacht bij Yachtcharter Baaten. De boten kunnen een weekend of een week worden gehuurd.

Real Life Gaming voor kinderen

emmeloord, Flevoland (10.22km)  -  Fortnight, Apex Legend, Call of Duty: welk kind speelt het niet? Lekker op avontuur in een spannende wereld. Wist je dat je dit ook in het echt kunt spelen bij Real Life Gaming? Trek een stoere game outfit aan, pak je airsoft game replica en maak...

Boerderijpad - Emmeloord

emmeloord, Flevoland (10.29km)  -  Wandelen tussen de volkstuintjes, langs bijenkassen en met wat geluk tussen de lammetjes! Het Boerderijpad laat de schoonheid van Emmeloord zien.

Wandelroute Boerderijpad

emmeloord, Flevoland (10.29km)  -  Voor een heerlijke wandeling waarbij je in aanraking komt met het boerenleven, moet je bij het Boerderijpad zijn. De wandelroute is 3.1 kilometer lang en voert je langs onder andere een zorgboerderij.

Ir. D.F. Woudagemaal

lemmer, Friesland (10.29km)  -  Het grootste nog werkende stoomgemaal ter wereld staat in Lemmer. Het Ir. D.F. Woudagemaal is in 1920 gebouwd en is nog altijd te bezoeken.

De Stekkentuin

espel, Flevoland (10.67km)  -  Wandel tussen ruim vierhonderd soorten Helleborussen, stokrozen en narcissen met hun schitterende kleurenpracht in de Stekkentuin is Espel.

Duikmuseum Lemmer

lemmer, Friesland (10.88km)  -  Alles willen weten over duiken, maar toch liever niet nat worden? Dan is het Duikmuseum in Lemmer echt een aanrader! Van modern tot heel erg ouderwets: elke duikersoutfit is hier te zien!

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Kerstboom zagen in het Kuinderbos