Activiteiten vlakbij Diamond Painting -...

Robin Hood de musical

tijdelijke activiteit purmerend, Noord-Holland, De Purmaryn (2.11km)  -  Robin Hood de musical, een verhaal over strijden voor gelijkheid en je stem laten gelden. Robin Hood steelt je hart!

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 26 februari 2023, van 14:00 uur tot 15:30 uur 

Ronde van de Stelling van Amsterdam

tijdelijke activiteit westbeemster, Noord-Holland, Fort bij Spijkerboor (8.95km)  -  Maak op zondag 11 juni 2023 een prachtige toertocht door Noord-Holland. Tijdens een rit van 65, 120 f 170 km ontdek je (een deel van) de oude verdedigingslinie rondom Amsterdam. De inschrijving voor de de 3e editie is nu open

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 11 juni 2023 

Tiener- en jongerencentrum Columbuzz

purmerend, Noord-Holland (0.62km)  -  Tv kijken, poolen, tafeltennissen, kletsen aan de bar of gamen: tieners en jongeren van 11 tot 18 jaar ontmoeten elkaar in Columbuzz. Doe je mee met de bootcamp, disco of graffitiworkshop?

open op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Oeverroute wandelen

purmerend, Noord-Holland (0.96km)  -  Geniet van de natuur en wandel langs de sloten, grachten en kanalen van Purmerend. De Oeverroute is een collectie verschillende wandelingen langs het water.

elke dag geopend 

Hertenkamp Bloemenbuurt boerderij

purmerend, Noord-Holland (1.46km)  -  Bezoek Hertenkamp Bloemenbuurt in Purmerend en geniet van de natuur met alle leuke dieren en planten!

elke dag geopend 

Gouwzee fietsroute

purmerend, Noord-Holland (1.72km)  -  Geniet van Hollandse polders, historische plaatsen als Volendam, Edam en Marken en vooral veel water. De Gouwzee-fietsroute is 48 kilometer en voert door de regio Waterland.

elke dag geopend 

Waterlands Archief

purmerend, Noord-Holland (1.88km)  -  Vier kilometer aan archieven en tel daar nog maar een heleboel kaarten, prenten en kranten bij op! In het Waterlands Archief ligt de historie van het Noord-Hollandse Waterland besloten. Lees en verbaas je!

open op dinsdag, woensdag, donderdag 

Bibliotheek Purmerend

purmerend, Noord-Holland (1.91km)  -  Bij Bibliotheek Purmerend kun je terecht voor al je boeken, cd's en dvd's, kranten en tijdschriften. Ook is er plek om rustig te werken.

elke dag geopend 

Markt Binnenstad Purmerend

purmerend, Noord-Holland (2.01km)  -  Iedere dinsdagochtend worden marktkramen gevuld voor de wekelijkse markt in de binnenstad in Purmerend.

open op dinsdag 

Markt Meerland

purmerend, Noord-Holland (2.03km)  -  Haal verse groente en fruit in huis op de wekelijkse markt bij Winkelcentrum Meerland. Iedere woensdag staan de marktkramen gevuld op je te wachten.

open op woensdag 

Theater de Verbeelding

purmerend, Noord-Holland (2.06km)  -  Bij Theater de Verbeelding geniet je van dans, cabaret en toneel. Beleef een leuk avondje uit in Purmerend.

elke dag geopend 

Purmerends Museum

purmerend, Noord-Holland (2.09km)  -  De geschiedenis van Purmerend, die ontdek je in het Purmerends Museum! Het museum bevat een enorme collectie sieraardewerk, schilderingen, munten en nog veel meer.

's maandags gesloten 

Filmhuis Purmerend

purmerend, Noord-Holland (2.14km)  -  Bekijk de beste films in Filmhuis Purmerend. De filmbeleving wordt compleet met een inleiding of andere extra's!

open op zondag, dinsdag, vrijdag en zaterdag 

Best Escaperoom Purmerend

purmerend, Noord-Holland (2.17km)  -  Ontdek Best Escaperoom Purmerend en beleef een avontuur om nooit te vergeten met vele spannende uitdagingen die je hersenen laten kraken.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag 

Leeghwaterbad Spurd

purmerend, Noord-Holland (2.42km)  -  Leeghwaterbad Spurd is dé plek voor een frisse duik en heel veel waterpret. In dit zwembad van Purmerend zijn er diverse activiteiten en kun je komen zwemmen in de vier baden.

elke dag geopend 

Kinderboerderij De Ridder

purmerend, Noord-Holland (2.49km)  -  Het is een grote beestenboel op Kinderboerderij De Ridder. Op de oude stolpboerderij omringd door groene weilanden en een boomgaard wonen konijnen, schapen, pony's en nog veel meer dieren.

elke dag geopend 

Skatepark De Gors

purmerend, Noord-Holland (2.51km)  -  Aan de rand van het Leeghwaterpark vind je het uitdagende Skatepark De Gors. Daag jezelf uit met een skateboard of BMX en probeer de lastigste trucs.

elke dag geopend 

Natuurspeelbos Purmerbos

purmerend, Noord-Holland (2.52km)  -  Kinderen kunnen zich uitleven in het Purmerbos! Klim en klauter erop los of bouw een mooie hut in dit uitgestrekte speelbos aan de oostkant van Purmerend.

elke dag geopend 

Speeltuin de Speelkraam

purmerend, Noord-Holland (2.6km)  -  Op het terrein van Speeltuin de Speelkraam zijn er allerlei speeltoestellen te vinden waar kinderen mee kunnen klimmen, klauteren, glijden, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Rust naderhand uit op de houten bankjes of een van de vele grasvelden!

vandaag nog gesloten, geopend 2 april t/m 31 oktober, van 11:00 uur tot 17:00 uur 

Speeltuin De Spelemei

zuidoostbeemster, Noord-Holland (2.99km)  -  Kom lekker spelen in De Spelemei! Een gezellige buurtspeeltuin in Zuidoostbeemster.

vandaag nog gesloten, geopend 1 maart t/m 31 oktober 

Veerpont Ilpendam-Landsmeer

ilpendam, Noord-Holland (3.19km)  -  Pontveer Ilpendam-Landsmeer staat bekend als 'het pontje van Ilpendam'. Elke dag vaart de pont heen en weer over het Noord-Hollands kanaal.

elke dag geopend 

Beemster Arboretum

zuidoostbeemster, Noord-Holland (3.32km)  -  In Beemster Arboretum bekijk je maar liefst 2600 verschillende soorten bomen en struiken! Het is het laagst gelegen arboretum ter wereld, te vinden op de bodem van de Beemster polder.

elke dag geopend 

bekijk nog meer activiteiten in de buurt van Diamond Painting - Woonstate Passtoors