ZOO-k het dier van De Haar UITagenda activiteiten

UITagenda Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen

Bekijk de activiteiten van Kasteel de Haar: een sprookje voor iedereen. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

Kijktocht: op bezoek bij de baron Haarzuilens »

18-07-20 - 30-12-20 Word 'rondgeleid' door baron Thierry en Barones Gabrielle, de laatste bewoners van het kasteel en word een echte Kasteel de Haar kenner! Bereken onderweg hoe hoog de Main Hall eigenlijk is en ontdek de favoriete kleur van architect Pierre Cuypers.

ZOO-k het dier van De Haar Haarzuilens »

18-07-20 - 30-12-20 Hou jij van dieren? Van paarden, huisdieren, maar ook van fantasiedieren? Aan de hand van een eigen opdrachtenboekje mag je zelfstandig rondneuzen in het kasteel en kom van alles te weten over de dieren die het kasteel en de kasteeltuin rijk zijn.

Parkspeurtocht Haarzuilens »

03-07-20 - 30-12-20 Hou jij van speuren? Ben je dol op kastelen? En lijkt het je leuk om al spelenderwijs meer te leren over het park en het kasteel? Kom dan speuren met de parkspeurtocht en ontdek de mooiste plekken!

Een Magische Kerst Bij Kasteel de Haar Haarzuilens »

08-12-20 - 03-01-21 Vrijdag 18 december t/m woensdag 23 december is Kasteel de Haar in de avonduren te bezoeken. Volg de lichtjes in het park naar het sfeervol verlicht kasteel en ontdek hoe een bezoek voelt wanneer de kerstlichtjes en kaarsen je tegemoet schitteren.

Onder de Pannen Haarzuilens »

19-12-20 - 03-01-21 Een uniek avontuur langs weergangen, zolders, torens en wenteltrappen onder leiding van een priv├ęgids in de kerstvakantie. Inclusief augmented reality elementen voor de ultieme kasteelbeleving!