Speurtocht OERRR dierenmanieren - Voorstonden UITagenda activiteiten

UITagenda Nationaal Park - Bezoekerscentrum Veluwezoom

Bekijk de activiteiten van Nationaal Park - Bezoekerscentrum Veluwezoom. Bent u er geweest? Kom terug naar DagjeWeg.NL om uw beoordeling achter te laten!

OERRR Speuren naar wild - Veluwezoom Zomer Rheden »

18-04-21 Ken jij de wilde dieren van Nationaal Park Veluwezoom?

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

24-04-21 25-04-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

OERRR waterdiertjes zoeken op Veluwezoom Rheden »

25-04-21 Kom waterbeestjes zoeken ontdek de onderwaterwereld op Veluwezoom

Dauwtrapwandeling in de Ackerdijkse Plassen Delfgauw »

01-05-21 Ga de stad uit voor een verkwikkende wandeling in het bijzondere natuurgebied de Ackerdijkse Plassen, gelegen op nog geen steenworp afstand van Rotterdam en Delft. Een paar keer per jaar wordt dit beschermde natuurgebied opengesteld en kun jij in deze weidsheid wandelen en bijzondere vogels kijken.

Weidevogelexcursie Lionserpolder Leons »

01-05-21 Wandel mee over het oude kerkpad en ervaar hoe het boerenland er ooit uitzag. Met slingerende kreken, bulten en laagtes, natte greppels, bloemrijk grasland en niet te vergeten talloze vogels om je heen.

Zwerven over de Veluwezoom Beekhuizen en Herikhuizerveld Rheden »

01-05-21 Een hele dag zwerven over de heuvels en door de dalen van de Veluwe kan het best in Nationaal Park Veluwezoom. Oog in oog met wild als edelhert, zwijn of ree.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

01-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Wandelen met Dean Bowen op de Oude Buisse Heide Achtmaal »

02-05-21 Wandel samen met Dean en de boswachter in select gezelschap de gedichtenroute. Op bijzondere plaatsen staan we stil voor een verhaal, een herinnering of een voordracht uit het werk van Dean Bowen.

Yoga aan zee op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

02-05-21 Voor iedereen! Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen: een heerlijke yoga ervaring.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

02-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Met de gids op stap op Veluwezoom - LENTE Rheden »

02-05-21 Ga samen met de gids op pad en laat je verrassen door de lente sfeer van Nationaal Park Veluwezoom. De gids kent het gebied op zijn duimpje en vertelt van alles over bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen. Dit vind je allemaal op Veluwezoom!

Varen en fotograferen op de bloemrijke Vlietlanden Schipluiden »

02-05-21 Ga mee in de boot van de boswachter en beleef de Vlietlanden door de lens van je camera.

OERRR Speuren naar wild - Veluwezoom Zomer Rheden »

03-05-21 Ken jij de wilde dieren van Nationaal Park Veluwezoom?

Speurtocht OERRR dierenmanieren - Voorstonden Voorstonden »

04-05-21 Kruip in de huid van dieren en leer meer over ze in het parcours Dierenmanieren. In de opdrachten van OERRR ontdek je elke keer een ander dier.

Met de huifkar de Veluwe beleven - bij Loenen »

05-05-21 Maak een gezellige en gevarieerde tocht per huifkar door de natuur bij het dorp Loenen op de Veluwe.

OERRR - insecten en andere kriebelbeestjes op Veluwezoom Rheden »

05-05-21 Kom naar onze insecten (& andere kriebelbeestjes) middag en wordt insectenonderzoeker van OERRR!

Yoga aan zee op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

06-05-21 Voor iedereen! Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen: een heerlijke yoga ervaring.

Yoga aan zee met je kind Schiermonnikoog »

06-05-21 Samen ontspannen en plezier maken. Echt even aandacht voor elkaar: dat is yoga met je kind.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

07-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Zwijnen op Veluwezoom Rheden »

07-05-21 Leer meer over het leven van wilde zwijnen en ga met de gids mee op zoek naar de wilde zwijnen in Nationaal Park Veluwezoom.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

08-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Op zoek naar de Schotse hooglanders De Steeg »

08-05-21 Ga mee met onze gids op zoek naar de Schotse hooglanders op Veluwezoom

Varen en fotograferen op de bloemrijke Vlietlanden Schipluiden »

09-05-21 Ga mee in de boot van de boswachter en beleef de Vlietlanden door de lens van je camera.

Yoga aan zee op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

09-05-21 Voor iedereen! Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen: een heerlijke yoga ervaring.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

09-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

OERRR boswachterscursus junior op Veluwezoom Rheden »

09-05-21 Altijd al willen weten wat een boswachter allemaal doet? Ga mee met de boswachterscursus voor kinderen van 8 -12 jaar.

Zwijnen op Veluwezoom Rheden »

13-05-21 Leer meer over het leven van wilde zwijnen en ga met de gids mee op zoek naar de wilde zwijnen in Nationaal Park Veluwezoom.

Vroege vogels op Veluwezoom Rheden »

14-05-21 Ga mee op een heerlijke ochtendwandeling met onze gids en luister naar de voorjaarszang van verschillende vogels op Veluwezoom

OERRR Speuren naar wild - Otterlo Otterlo »

14-05-21 Kom met ons speuren naar wild op de Veluwe bij Otterlo.

Zwijnen op Veluwezoom Rheden »

14-05-21 Leer meer over het leven van wilde zwijnen en ga met de gids mee op zoek naar de wilde zwijnen in Nationaal Park Veluwezoom.

Yoga aan zee op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

16-05-21 Voor iedereen! Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen: een heerlijke yoga ervaring.

Yoga aan zee met je kind Schiermonnikoog »

16-05-21 Samen ontspannen en plezier maken. Echt even aandacht voor elkaar: dat is yoga met je kind.

Eendenkooitocht van OERRR door Het Aalkeetbuiten in Midden-Delfland Maasland »

16-05-21 - 18-05-21 Heb jij altijd een kijkje willen nemen in de eeuwenoude eendenkooi in Midden-Delfland? Dit is je kans! Ontdek tijdens deze wandeling hoe het hier rond de eendenkooi vroeger in z'n werk ging. De kooiker neemt je mee terug in de tijd!

Zwijnen op Veluwezoom Rheden »

21-05-21 Leer meer over het leven van wilde zwijnen en ga met de gids mee op zoek naar de wilde zwijnen in Nationaal Park Veluwezoom.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

22-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Yoga aan zee op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

23-05-21 Voor iedereen! Met je voeten in het zand, de wind in je haren, de zon op je huid en de eindeloze zee en ruimte om je heen: een heerlijke yoga ervaring.

Fatbike tour op Schiermonnikoog Schiermonnikoog »

23-05-21 Creatief Avonturier Erwin Zantinga neemt je mee op excursie langs de randen van Schiermonnikoog met een stoere fatbike. Deze fietstocht is de avontuurlijke tour voor de sportieve eiland ontdekker.

Wolven op Veluwezoom Rheden »

13-06-21 Begin 2019 bleek dat er op de Veluwe een paartje wolven gevestigd is. En later zijn er zelfs opnamen gemaakt waarop wolvenwelpen te zien zijn. Natuurmonumenten is hier erg blij mee.

Struintocht met boswachter door Beekbergerwoud Klarenbeek »

19-06-21 19-06-21 Ben je ook zo benieuwd hoe het ooit weelderigste woud van Nederland zich ontwikkelt? Dit is je kans! Struin mee met de boswachter in de wandeling buiten wegen en paden. Echt spectaculair.

Wild speuren per huifkar op Planken Wambuis - Otterlo Otterlo »

19-06-21 Ga met de boswachter mee met deze huifkartocht bij Ede en Otterlo op de Veluwe, op zoek naar wilde zwijnen, edelherten, reeen, Spaanse runderen en New Forest pony's.

Avondwandeling nachtzwaluw op Planken Wambuis - Otterlo Otterlo »

25-06-21 Ga op zoek naar de nachtzwaluw in natuurgebied Planken Wambuis en ontdek meer over deze fascinerende vogel en zijn kenmerkende geluid.

Wolven op de Veluwe Loenen »

26-06-21 Ga mee met onze gidsen en ontdek alles over het leven van de wolf in Nederland. We gaan geen wolven zien, maar tijdens de wandeling door de Veluwse bossen praten de gidsen je uitgebreid bij over de wolf in Nederland. Uiteraard is er onderweg volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

Wild speuren per huifkar op Planken Wambuis - Otterlo Otterlo »

26-06-21 Ga met de boswachter mee met deze huifkartocht bij Ede en Otterlo op de Veluwe, op zoek naar wilde zwijnen, edelherten, reeen, Spaanse runderen en New Forest pony's.

OERRR speuren naar Wild - Veluwe Loenen »

10-07-21 Ken jij de wilde dieren van de Veluwe?

Wolven op Veluwezoom Rheden »

11-07-21 Begin 2019 bleek dat er op de Veluwe een paartje wolven gevestigd is. En later zijn er zelfs opnamen gemaakt waarop wolvenwelpen te zien zijn. Natuurmonumenten is hier erg blij mee.

Workshop vachtvilten Dwingelderveld »

17-07-21 Na een dag zwaar werk bij schaapskooi Achter 't Zaand in het Dwingelderveld ga je met een prachtige gevilte vacht naar huis.

Wandelen met de boswachter door Planken Wambuis Otterlo »

18-07-21 Samen met de boswachter speuren naar wilde dieren? Of verrassende verhalen horen over bijzondere plekken, planten en dieren? Ga mee, lekker de natuur in! Op verschillende zondagochtenden gaat een gids van Natuurmonumenten op stap door het prachtige Planken Wambuis.

Wandelen met de boswachter op de Veluwe - Reeënberg Loenen Loenen »

18-07-21 Begin de zondag goed met een prachtige ochtendwandeling en wandel met de boswachter mee door de bossen van Loenen.

Wild speuren per huifkar op Planken Wambuis - Otterlo Otterlo »

19-07-21 Ga met de boswachter mee met deze huifkartocht bij Ede en Otterlo op de Veluwe, op zoek naar wilde zwijnen, edelherten, reeen, Spaanse runderen en New Forest pony's.

OERRR speuren naar Wild - Veluwe Loenen »

24-07-21 Ken jij de wilde dieren van de Veluwe?

Wandelen met de boswachter op de Veluwe - Reeënberg Loenen Loenen »

25-07-21 Begin de zondag goed met een prachtige ochtendwandeling en wandel met de boswachter mee door de bossen van Loenen.

OERRR waterdiertjes zoeken in Weteringse Broek - Apeldoorn Beemte Broekland »

26-07-21 OERRR waterdiertjes zoeken, omgeving Apeldoorn

Wandelen met de boswachter door Planken Wambuis Otterlo »

01-08-21 Samen met de boswachter speuren naar wilde dieren? Of verrassende verhalen horen over bijzondere plekken, planten en dieren? Ga mee, lekker de natuur in! Op verschillende zondagochtenden gaat een gids van Natuurmonumenten op stap door het prachtige Planken Wambuis.

Wandelen met de boswachter op de Veluwe - Reeënberg Loenen Loenen »

01-08-21 Begin de zondag goed met een prachtige ochtendwandeling en wandel met de boswachter mee door de bossen van Loenen.

OERRR waterdiertjes zoeken in Weteringse Broek - Apeldoorn Beemte Broekland »

02-08-21 OERRR waterdiertjes zoeken, omgeving Apeldoorn

Workshop vachtvilten Dwingelderveld »

07-08-21 07-08-21 Na een dag zwaar werk bij schaapskooi Achter 't Zaand in het Dwingelderveld ga je met een prachtige gevilte vacht naar huis.

Wandelen met de boswachter door Planken Wambuis Otterlo »

08-08-21 Samen met de boswachter speuren naar wilde dieren? Of verrassende verhalen horen over bijzondere plekken, planten en dieren? Ga mee, lekker de natuur in! Op verschillende zondagochtenden gaat een gids van Natuurmonumenten op stap door het prachtige Planken Wambuis.

Wandelen met de boswachter op de Veluwe - Reeënberg Loenen Loenen »

08-08-21 Begin de zondag goed met een prachtige ochtendwandeling en wandel met de boswachter mee door de bossen van Loenen.

Wandelen met de boswachter door Planken Wambuis Otterlo »

15-08-21 Samen met de boswachter speuren naar wilde dieren? Of verrassende verhalen horen over bijzondere plekken, planten en dieren? Ga mee, lekker de natuur in! Op verschillende zondagochtenden gaat een gids van Natuurmonumenten op stap door het prachtige Planken Wambuis.

Wandelen met de boswachter op de Veluwe - Reeënberg Loenen Loenen »

15-08-21 Begin de zondag goed met een prachtige ochtendwandeling en wandel met de boswachter mee door de bossen van Loenen.

Eindeloze Veluwetocht: 3 dagen wandelen Wolfheze »

18-08-21 - 20-08-21 Kom drie dagen struinen door Wolfheze, Planken Wambuis, Deelerwoud en Nationaal Park Veluwezoom. Onderweg haken verschillende boswachters aan voor een bijzonder verhaal over de Veluwe. We organiseren deze tocht op 30 juni en 18 augustus.

Wandelen met de boswachter door Planken Wambuis Otterlo »

22-08-21 Samen met de boswachter speuren naar wilde dieren? Of verrassende verhalen horen over bijzondere plekken, planten en dieren? Ga mee, lekker de natuur in! Op verschillende zondagochtenden gaat een gids van Natuurmonumenten op stap door het prachtige Planken Wambuis.

Wandelen met de boswachter op de Veluwe - Reeënberg Loenen Loenen »

22-08-21 Begin de zondag goed met een prachtige ochtendwandeling en wandel met de boswachter mee door de bossen van Loenen.